Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ'DEN AK PARTİ KARATAY GENÇLİK KOLLARI'NIN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA TAM DESTEK

BAŞKAN HANÇERLİ'DEN AK PARTİ KARATAY GENÇLİK KOLLARI'NIN KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA TAM DESTEK

        AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları, Kızılay Haftası nedeniyle Alaaddin Otobüs Durakları yanında kan bağışı programı düzenledi. Düzenlenen programa Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli,  AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz ve Kadın Kolları Üyeleri, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert ve Gençlik Kolları Üyeleri, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar ve Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert, Gençlik Kolları olarak Kızılay Haftası'nda kan bağışına teşvik etmek ve örnek olmak amacıyla bir program düzenlediklerini belirtti.  AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert, kan bağışının sürekli bir ihtiyaç olduğunu söyleyerek herkesi kan bağışı yapmaya davet etti. AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert, programa katılımlarından dolayı başta Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli,  AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti.

        Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Kızılay Haftasında böyle anlamlı bir etkinlik düzenleyerek kan bağışı konusunda farkındalık oluşturan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert'i ve Gençlik Kollarını tebrik etti. Başkan Hançerli, Kızılay'ın kan bağışı aracının muhtelif zamanlarda Karatay Belediyesine geldiğini ve kendilerinin de  kan bağışına her zaman destek olduklarını belirtti. Başkan Hançerli hepimiz için her an  kan ihtiyacı duyulabileceğine dikkat çekerek; sağlık açısından imkanı olan herkesi düzenli olarak kan bağışı yapmaya davet etti.

        AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, kanın akıtıldığı insanların öldürüldüğü savaşların olduğu bir dönemde, insanlık adına insanların hayatlarını idame ettirmeleri için kan bağışı kampanyası düzenleyen AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kollarını duyarlılıkları için tebrik etti.  AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, insanların hem kendi sağlıkları hem de hayatını idame ettirmek için kan ihtiyacı duyanlara yardım etmek için sağlık durumu müsait olan herkesi kan bağışı yapmaya davet etti.

Habere Ait Görsel İçerikler