Sergi
KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA OYUNU KULLANDI

KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA OYUNU KULLANDI

Karatay Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Kılca, Yerel Seçimler için sandığa gitti ve oyunu kullandı. Kısa bir değerlendirme de yapan Başkan Hasan Kılca; “Yoğun bir kampanya döneminin ardından artık karar hemşehrilerimizde. Seçimlerin ve ortaya çıkacak sonuçların Karatay’ımıza, Konyamıza ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Karatay Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Kılca, Mahalli İdareler Seçimleri için oyunu kullandı. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Eşi Şerife Kılca ile birlikte Selçuk İlkokulu’na gelen Başkan Hasan Kılca, oyunu saat 11:00’da 1169 nolu sandıkta kullandı.

Başkan Hasan Kılca, oyunu kullandıktan sonra yaptığı değerlendirmede seçimlerin ve ortaya çıkacak sonuçların herkes için hayırlı olmasını diledi.

Hasan Kılca; “Bugün ülkemizde mahalli idareler seçimleri yapılıyor. Yoğun bir kampanya döneminden sonra artık karar hemşehrilerimizde. Bugün Karatayımızda 755 sandıkta yaklaşık 253 bin vatandaşımız sandıklara gidiyor. Seçimlerin şehrimize ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Yoğun bir dönemden çıkıp yeni bir döneme başlıyoruz. Demokrasi yolunda Türkiye çok büyük mesafeler kat etti ve almış olduğu bu mesafeyi bugünkü seçimde bir kez daha perçinleyecektir. Genç yaşlı demeden bütün vatandaşlarımız sandığa gidip oyunu kullanmaya davet ediyorum. Sandık hemşehrilerimiz için yapılan hizmetlerin değerlendirilip onadığı mercidir. Bu doğrultu da ben hemşehrimizin kullanacağı oyların hayırlara vesile olmasını diliyorum.  Seçim Kurulumuz başta olmak üzere, il, ilçe seçim kurulları, sandık kurullarında görev alan tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İLÇE BAŞKANI GENÇ’TEN HEMŞEHRİLERİNE DEMOKRASİ ŞÖLENİ DAVETİ

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de seçimlerin hayırlar getirmesini diledi. İlçe Başkanı Mehmet Genç şunları aktardı; “Bugün ülke olarak bir demokrasi şöleni yaşıyoruz. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizi bu şölene katılmaya ve oylarını kullanmaya davet ediyorum. Vatandaşlarımızın takdiri neticesinde ortaya çıkacak sonuçların da hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimin Ramazan’ını ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı da şimdiden tebrik ediyorum.”

BAŞKAN HASAN KILCA’DAN İLÇEDEKİ OKUL VE SANDIKLARA ZİYARET

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, oyunu kullandıktan sonra AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte, okulda oylarını kullanan vatandaşa ve seçimde görevli personel ile sandık müşahitlerine de selam vererek işlerinde kolaylıklar diledi. Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç ayrıca, ilçedeki bazı okulları da ziyaret ederek sandık görevlilerine başarılar diledi.

Habere Ait Görsel İçerikler