Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ KARAASLAN PİKNİK BAHÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN HANÇERLİ KARAASLAN PİKNİK BAHÇESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karaaslan Mahallesi Karaaslan Hobi Bahçelerinin yanında yer alan 454 adet piknik alanına sahip Karaaslan Piknik Bahçesini yerinde inceledi.

Başkan Hançerli incelemeler sırasında yaptığı açıklamada Karaaslan Piknik Bahçesinin, piknik anlayışına kazandırdığı yeni yaklaşım ile büyük bir ihtiyaca cevap vereceğini söyledi.

Başkan Hançerli yaz aylarında ailelerin sadece kendilerinin kullanabileceği bir alanda piknik yapma ihtiyacı duymalarından dolayı farklı bir konseptte proje geliştirdiklerini belirtti.

Başkan Hançerli “Adalet, Olimpiyat ve Şehir Parkı gibi büyük parklarımız hemşerilerimizden büyük talep görüyor. Saraçoğlu ve Karaaslan Hobi Bahçelerimizde de toplam 671 parselimiz var. Karaaslan Piknik Bahçesi 454 aileye hitap edecek şekilde gerçekleştirildi. Konya’da bir ilk olan piknik bahçesinde 100 m²’lik 454 alanda hemşerilerimiz aileleriyle birlikte gelecekler burada istirahat edebilecekler. Piknik alanları boşaldığında yeni bir aile gelip pikniğini yapabilecek. Karaaslan Piknik Bahçesi günlük kullanımda her gün 454 ailemize hizmet etmiş olacak. Çalışmalarımız tamamlandı. Yeşil alanlarımızdaki çimenlerin büyümesi ve kök atmasının ardından en azından bir kez biçilmesi için bekliyoruz. Karaaslan Piknik Bahçesi, Ramazan Bayramından sonra hemşerilerimizin istifadesine açılmış olacak. “dedi.

“Yeni Konsept Yeni Bir Proje”

Başkan Hançerli yeni konsept ve yeni bir proje olan piknik bahçelerinin artan ihtiyaca bağlı olarak ileride daha da çoğalabileceğini belirtti. Başkan Hançerli Konya’nın eskiden asfalt yeşil alan gibi ihtiyaçları olduğunu dile getirerek; yaşanan gelişim ve bu gereksinimlerin karşılanmasının ardından artık piknik alanlarına büyük ihtiyaç duyulduğunu vurguladı. Başkan Hançerli “ Şehir Parkımız 343.000 m²’lik çok büyük bir alana sahip. Şu ana kadar yaklaşık 1 Milyon 250 Bin kişi ziyaret etti. Ancak ailelerimizin piknik alanına olan ihtiyacına Karaaslan Piknik Bahçesi cevap vermiş olacak.” dedi.

Başkan Hançerli “Ramazan Bayramından sonra tüm hemşerilerimizi Karaaslan Piknik Bahçesinde piknik yapmaya bekliyoruz.” dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler