Sergi
CELALEDDİN KARATAY GENÇLİK MERKEZİ ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

CELALEDDİN KARATAY GENÇLİK MERKEZİ ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Akabe Mahallesi Alaaddin Kap Caddesi üzerinde yer alan Karatay Belediyesi Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi’nde 2. dönem dersleri başladı. Gençlerin yoğun katılımıyla haftanın 7 günü 10 branşta eğitimler gerçekleştiriliyor.

 Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi’nde öğrencilerin en iyi şartlarda eğitim alabilmeleri ve vakitlerini faydalı bir şekilde değerlendirebilmeleri için derslikler, müzik atölyesi, bilgisayar laboratuvarı, kafeteryası, bilardo salonu, kütüphanesi, internet-bilişim köşesi, fitness-aerobik salonu, etüt salonu gibi etkinlik alanlarını bulunduğunu belirten Başkan Hançerli; modern bir eğitim kompleksiyle gençlere yönelik her imkanı sağlamak için çalıştıklarını belirtti. Resim, İşaret Dili, Hızlı Okuma, Bilgisayar, Diksiyon, Gitar, Folklor, Üniversiteye Hazırlık, Bay Fitness-Bayan Fitness olmak üzere toplam 10 branşta eğitim verildiğini kaydeden Başkan Hançerli, öğrencilerin taleplerine göre farklı branşlarda da eğitim verilebileceğini belirtti. Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi’nde belirli aralıklarla gençlerle bir araya geldiklerini söyleyen Başkan Hançerli, gençlerin iyi yetişmesi, ülkesine ve milletine hayırlı bireyler olmaları için Karatay Belediyesi olarak çalışmaların hızla süreceği dile getirdi.

Başkan Hançerli geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi en nezih ortamlarda en güzel şartlarda eğitim görmeleri için çalışmaların devam edeceğini söyledi. Başkan Mehmet Hançerli, Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi’nin eğitim faaliyetlerinin yanı sıra çeşitli yarışmalar, konferans ve seminerler, geziler, sosyal sorumluluk projeleri ve daha pek çok etkinlikle gençlerimizin gelişimine katkıda bulunmayı kendine amaç edindiğini sözlerine ekledi. Gençlerin öğrencilik yıllarında harcayacağı emeğin hem kendi gelecekleri hem de ülkemizin geleceği için büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Hançerli; ülkemizin aydınlık geleceğinin teminatının iyi yetişmiş gençlerimiz olduğunu vurguladı.

Habere Ait Görsel İçerikler