Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ MUHTARLAR İLE EĞİTİM SEMİNERİNDE BİR ARAYA GELECEK

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Karatay Belediyesi tarafından Afyonkarahisar’da düzenlenecek eğitim seminerine katılacak olan Karatay Belediyesi Meclis Üyelerini, Başkan Yardımcılarını ve Müdürlerini, Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Küçük ve Dernek Üyelerini, Konya Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Suat Uzun ve Dernek Üyelerini uğurladı.

 

Başkan Hançerli uğurlama esnasında yaptığı açıklamada hizmetin daha iyi verilebilmesi için Muhtarlarla eğitim seminerinde şimdiye kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulunacaklarını söyledi. Türkiye Muhtarlar Federasyonu Muhtarlar Derneği Genel Başkanı Ramazan Özünal’ın da eğitim seminerine teşrif edeceğini belirten Başkan Hançerli; geniş katılımla gerçekleşecek seminerin çok büyük faydalar sağlayacağına değindi. Başkan Hançerli, Muhtarlarla birlikte Hazreti Mevlana'nın diyarı Karatay’a hizmet etmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti. “Muhtarlar bizim uç beylerimizdir.” diyen Başkan Hançerli; mahallelerde, hangi sokakta hangi hizmete ihtiyaç varsa, bu ihtiyacı en iyi Muhtarların tespit edeceğini vurguladı. “Hepimizin ortak gayesi Karatay’a daha iyi hizmeti en hızlı şekilde verebilmektir.” diyen Başkan Hançerli,  hem şehir merkezinde, hem de yeni bağlanan mahallelerde Muhtarlarla birlikte yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

 

Başkan Hançerli; Karatay’ın her geçen gün daha da modernleşerek büyüdüğünü, büyümenin de koordinasyon içinde çalışma ve birliktelik sayesinde gerçekleştiğini söyleyerek; Tüm Muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. Başkan Hançerli Afyonkarahisar eğitim seminerine katılan tüm Muhtarlara da teşekkür etti.

Habere Ait Görsel İçerikler