Sergi
MUHTARLARDAN BAŞKAN HASAN KILCA’YA TEBRİK ZİYARETİ

HASAN KILCA: AYNI HEYECANLA KARATAY İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Karataylı Muhtarlar, 31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Karatay Belediye Başkanı seçilen Hasan Kılca’yı ziyaret etti. Yeni dönemin herkese hayırlar getirmesini dileyen Başkan Hasan Kılca, kendilerine düşen sorumluluğun farkında olduklarını dile getirerek; “Yeni dönemle birlikte omuzlarımızdaki yükün daha da ağırlaştığının bilincindeyiz ve bunun için daha çok çalışacağız, daha çok yorulacağız” dedi.

Karataylı muhtarlar, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri sonrasında merkez ilçeler içerisinde en yüksek oyu olarak yeniden Karatay Belediye Başkanı olarak seçilen Hasan Kılca’yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Karatay Belediye Başkan Hasan Kılca; “İlçemizde muhtarlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz” diyerek bütün hizmetlerinde muhtarların da imzasının olduğunu belirtti.

KARATAY’IMIZA HİZMET İÇİN TELEFONLARIMIZ 7/24 AÇIK

Başkan Hasan Kılca; “Projelerimizi birlikte hayata geçirdiğimiz, yatırımlarımızda fikirlerine her zaman başvurduğumuz, birlikte çalıştığımız, her daim yanımızda olan değerli muhtarlarımızın ziyareti bizim için çok anlamlı. 5 yıl boyunca tüm muhtarlarımızla el ele, gönül gönüle çalıştık. Seçim sürecinde de hep beraber yoğun bir dönem geçirdik. Muhtarlarımızla geçen dönem ilk yaptığımız toplantıda; muhtarımız mahallelerimizin çözüm ortağı demiştim. Bu anlayışla hareket ederek her fırsatta muhtarlarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyor, onların taleplerini dinliyoruz. Bizler sürekli sahadayız, muhtarlarımızla, hemşehrilerimizle iç içe olmaya önem veriyoruz. Hizmetlerimizi yerinde takip ediyoruz, eksik varsa hemen gideriyoruz. Muhtarlık İşleri Müdürlüğümüz ile de muhtarların mahalleleriyle ilgili taleplerini bekletmeden hızlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Hizmetlerimizin farklı ve çeşitli olmasının nedeni istişare kültürünün canlı tutmamızdır. Yeni dönemde de mahallelerimizde muhtarlarımızla birlikte çalışacağız. 7/24 kapımız, telefonlarımız açık. Görevi sonlanan muhtarlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni görev alan muhtarlarımıza ve yeniden seçilen muhtarlarımıza da başarılar diliyorum. Bu bir bayrak yarışı önemli olan bu hizmet yarışında bayrağı üst sıralara taşımaktır” dedi.

YENİ DÖNEMDE DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Kendilerine düşen sorumluluğun farkında olduklarını dile getiren Hasan Kılca; yeni dönemle birlikte omuzlarındaki yükün daha da ağırlaştığının bilincinde olduklarını da dile getirerek sözlerini şöyle noktaladı; “Kaldığımız yerden yola devam ediyoruz. Hep birlikte hareket ederek, birlik ve beraberlik ruhuyla çalışarak güzel ilçemizi yine örnek hizmetlerle buluşturacağız. Hizmetlerimizi yine öz kaynaklarımızla, hiçbir şekilde borç kullanmadan karşılamaya gayret edeceğiz. Aynı kararlılıkla, aynı azimle daha çok çalışarak şehrimize birlikte hizmet edeceğiz.”

HASAN KILCA 5 YILDA BİRÇOK YATIRIMA İMZA ATTI

Karataylı muhtarlar da 5 yıllık hizmetleriyle güven tazeleyerek yeniden Karatay Belediye Başkanı seçilmesinden dolayı Hasan Kılca’ya tebriklerini ilettiler. Karatay’ın yerel yönetim hizmetlerinde örnek bir ilçe olduğunu söyleyen muhtarlar; Başkan Hasan Kılca’nın 5 yıl içerisinde mahallelerine birçok yatırımı kazandırdığını ifade ederek emeklerinden dolayı Hasan Kılca’ya teşekkür ettiler. Karataylı muhtarlar yeni dönemde de ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini aktardı.

Habere Ait Görsel İçerikler