Sergi
KARATAY’DA KIŞ ÖNCESİ ASFALT ÇALIŞMALARI ARTARAK DEVAM EDİYOR

KARATAY’DA KIŞ ÖNCESİ ASFALT ÇALIŞMALARI ARTARAK DEVAM EDİYOR

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sıcak asfalt serimi, asfalt yama, parke ve bordür çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ekipler, Çatalhöyük Mahallesinde sıcak asfalt serimi Karaaslandede ve Saraçoğlu Mahallelerinde sathi kaplama, Ulubatlı Hasan ve Karakulak Mahallelerinde asfalt alt yapı, İstiklal ve Şems-i Tebrizi Mahallelerinde asfalt yama, Çelebi ve Karaciğan Mahallelerinde tretuvar çalışmaları gerçekleştirdi.

Sakyatan Mahallesinde de sathi kaplama çalışmaları yürütüldüğünü ifade eden Başkan Hançerli, “Merkezde hemşerilerimiz ulaşımlarını rahatça sağladığı gibi, merkeze uzak mahallelerde de aynı konforu sağlamak için hizmeti genele ulaştırıyoruz. 6360 sayılı yeni Büyükşehir Yasasının özünde de bu var. Merkeze uzak mahallerimizde, yerleşim bölgelerinin ve bağlantı yollarının asfalt çalışmaları ve yayla yolları büyük bir kısmı tamamlandı.” dedi.

Başkan Hançerli, hedeflerinin yaklaşan kış mevsimi öncesinde Karatay’daki yolların asfalt ve yama gibi ihtiyaçlarını tamamlayıp  vatandaşların problemsiz olarak bu yolları kullanması sağlamak olduğunu belirtti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yapılan çalışmaların daha da güzel bir Karatay için büyük bir planlama ve organizasyon doğrultusunda gerçekleştirildiğini dile getirdi. Karataylı hizmetin en iyisine layıktır diyen Başkan Hançerli göreve geldikleri günden bu yana 6.424.737 metrekare alanda 1.882.961 ton sıcak asfalt serimi, 1.632.138 metrekare alanda parke çalışması, 1.034.558 mtül bordür serimi, 5.050.694 metrekare sathi kaplama yaptıklarını dile getirdi. Başkan Hançerli çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Habere Ait Görsel İçerikler