Sergi
AK PARTİ KARATAY'DA SEÇİM ÇALIŞMALARI EMEKLİ KONAKLARINDA DEVAM EDİYOR

AK PARTİ KARATAY'DA SEÇİM ÇALIŞMALARI EMEKLİ KONAKLARINDA DEVAM EDİYOR

        Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan emekli konaklarında emeklilerle bir araya gelen 26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili, 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Gülay Samancı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Üyeleri emeklilerle sohbet etti.

       Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ziyaretlerde gerçekleştirdiği konuşmalarında, bu güne kadar 21 emekli konağını ilçeye kazandırdıklarını ifade ederek "Emeklilerimize hizmet için ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Ülkemize emek vermiş büyüklerimizi emekli konaklarında görmek bizi memnun etti" dedi.

       “Bu memlekete çivi çakıldığı dönemler hep tek parti iktidarı dönemleridir”

        Başkan Mehmet Hançerli; Türkiye’ye büyük yatırımların her zaman tek parti iktidarlarında gerçekleştiğine dikkat çekerek; merhum Adnan Menderes, merhum Turgut Özal ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın  tek parti iktidarlarında gerçekleştiği yatırımları dile getirdi. 24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza olan desteğin artarak süreceğine olan inancının tam olduğunu belirten Başkan Hançerli; Cumhurbaşkanı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklerken; milletvekili seçiminde de AK Parti’nin desteklenmesinin büyük önem taşıdığını hatırlattı. Cumhurbaşkanımızın güçlü bir şekilde icraatları ve projeleri hayata geçirmesi noktasında meclisteki AK Partili milletvekili sayısının büyük önem taşıdığını belirten Başkan Hançerli, emeklilerden destek sözü aldı.

       26. Dönem AK Parti Konya Milletvekili, 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili adayı Gülay Samancı ise konuşmasında emeklilerle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyetini dile getirdi. AK Parti'nin çalışmalarından bahseden Samancı, seçimlerin önemine dikkat çekerek çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.  

24 Haziran seçimleri ile Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi geçileceğini dile getiren Samancı, yeni sistemle Yürütmenin daha hızlı ve güçlü karar alacağını ve bürokratik oligarşinin ortadan kalkacağını belirterek; vakitten ve enerjiden büyük kazanç sağlanacağını dile getirdi.

       “Yasaklar AK Parti Hükümeti ile Kalktı”

       Baş örtüsü yasağı, İmam hatiplerin önündeki katsayı engeli gibi yasakların AK Parti döneminde kalktığını belirten Gülay Samancı; yollar köprüler şehir hastaneleri gibi pek çok hizmetin de AK Parti ile hayata  geçtiğini söyledi.

       Emekliler ise ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek; AK Parti’ye olan desteklerinin süreceğini dile getirdiler.

       Emekliler “Emekli konaklarında bizim için her şey düşünülmüş, buraya geldiğimiz zaman arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz, günlük gazetelerimizi okuyoruz, çayımızı içiyoruz. Şehir içi ve Şehir dışı gezilerle pek çok yeri görme imkanı buluyoruz. Başkan Mehmet Hançerli olmak üzere Karatay Belediyesine teşekkür ediyoruz” dediler.

Habere Ait Görsel İçerikler