Sergi
KARATAY’DA YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KARATAY BELEDİYESİ NİSAN AYI İLK OTURUMU YAPILDI 
BAŞKAN HASAN KILCA: HEMŞEHRİLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ
BAŞKAN HASAN KILCA: BÜTÜN HİZMETLERİMİZİ TAMAMEN İNSAN ODAKLI OLARAK HAYATA GEÇİRİYORUZ
31 Mart Yerel Seçimleri’nin ardından Karatay Belediye Başkan Hasan Kılca ile belediye meclis üyeleri mazbatalarını aldı ve yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Encümen ve ihtisas komisyonların belirlendiği toplantıda konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Bizler, bütün hizmetlerimizi tamamen insan odaklı olarak hayata geçiriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi yeni dönemde de yeni projelerimiz, hemşehrilerimizin bizden beklentileri ve tespit ettiğimiz eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmalarımızı bir bir hayata geçireceğiz” dedi. 
Mazbataların alınmasının ardından Karatay Belediyesi’nde yeni dönemin ilk belediye meclis toplantısı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca başkanlığında yapıldı. 
Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yeni dönemin ve meclis toplantısının herkes için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 
HEMŞEHRİLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Halkın teveccühü yeniden göreve geldiklerini ve bunun aynı zamanda kendileri için büyük bir sorumluluk olduğunu dile getiren Başkan Hasan Kılca, Karatay’a ve Konya’ya hizmet etmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. 
Hasan Kılca; “Belediye Meclislerimiz belediyemizin en üst karar organıdır ve burada alınan kararları hayata geçirmeye, 5 yıl boyunca inşallah hep birlikte çalışarak Karatayımıza ve Konyamıza hizmet etmeye çabalayacağız. Hemşehrilerimizin her türlü ihtiyaç ve eksikliğinin giderilmesi için gayret ediyoruz. Peygamberimizin de buyurduğu gibi insanların ne hayırlısı insana en faydalı olanıdır. Karatay Belediyesi olarak bizler de tüm hizmetlerimizi tamamen insan odaklı olarak gerçekleştiriyoruz. Belediyemiz, 35 yıldır ilçemize hizmet veriyor. Bizden önceki başkanlarımız ilçemize hizmet ettiler. Bizler de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmaya devam edeceğiz. Yeni dönemde de hem yeni projelerimiz hem de hemşehrilerimizin bizden beklentileriyle ilgili çalışmalarımızı bir bir hayata geçireceğiz. Bu vesileyle tüm meclis üyelerimize yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim kendi rızasına uygun hizmetlerde bulunmayı hepimize nasip etsin inşallah” dedi. 
İLK OTURUMDA MECLİS BAŞKAN VEKİLLERİ, ENCÜMEN ÜYELERİ VE İHTİSAS KOMİSYONLARI DA BELİRLENDİ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın konuşmasının ardından yeni dönemin ilk toplantısının Nisan ayı ilk oturumunda ayrıca, meclis başkan vekilleri, encümen üyeleri ve ihtisas komisyonları belirlendi. Öte yandan meclis gündeminde yer alan İhtisas Komisyon Üyelerinin seçimi de meclis üyelerinin oylarıyla gerçekleştirildi.

Habere Ait Görsel İçerikler