KARATAY BELEDİYESİNDE YENİ GÖREVLENDİRMELER GERÇEKLEŞTİ

Belediyemiz hizmetlerinin daha hızlı ve koordineli yürütülebilmesi amacıyla Karatay Belediyesi'nde Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yapan Mehmet Egin Belediye Başkan Yardımcılığı görevine; aynı Müdürlükte şef olarak görev yapan Esma Kara da Mali Hizmetler ve Bilgi İşlem Müdürlüğü görevlerine atanmıştır.

1958 Konya doğumlu olan Mehmet EGİN, Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Fransızca Öğretmenliği Mezunu. 1992'den beri Karatay Belediyesinde görev yapan Egin, Mali Hizmetler Müdürlüğü görevinden Belediye Başkan Yardımcılığına getirildi. Mehmet Egin'in 3 kız ve 1 erkek çocuğu bulunuyor.

1982 Konya doğumlu olan Esma KARA ise Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü ve Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilimdalı Muhasebe Finansman Yükseklisans mezunu. 2007'den bu yana Karatay Belediyesinde görev yapan Kara, Mali Hizmetler Müdürlüğü Gider Şefi görevinden, Mali Hizmetler ve Bilgi İşlem Müdürlüğü görevlerine getirildi.