Sergi
UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEYE BAŞKAN HANÇERLİ’DEN TAM DESTEK

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’yi ziyaret eden Gül Gençlik Derneği Kurucu Başkanı Yakup Özkurt, madde bağımlılığı ile hayatı kararan gençlerin kurtarılması için gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Başkan Hançerli’ye bilgi verdi.

 

Yakup Özkurt ilk olarak 2004 yılında tanıştığı madde bağımlısı gençlerin rehabilite edilip tekrar topluma kazandırılması için küçük bir grup olarak çalışmalara başladıklarını, 2011 yılında ise Gül Gençlik Derneği olarak kurumsallaştıklarını söyledi. Özkurt manevi terapi, sanatsal faaliyetler ve motivasyon ile yüzlerce gencin hayata tekrar tutunmasına vesile olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Yapılan çalışmaların gönüllü dernek üyeleri ile gerçekleştirildiğini vurgulayan Özkurt, çalışmalarının süreceğini söyledi.

 

Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi olarak gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yoğun çaba sarf ettiklerini belirterek; gençleri boş vakitlerinde güzel uğraşlara yönlendirme için Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi’nde bilgisayardan İngilizceye resimden işaret diline kadar 11 dalda gençlere eğitim verildiğini söyledi. Başkan Hançerli ayrıca playstation, bilardo gibi aktivitelerin de yer aldığı merkezin; gençlere güvenli bir mekanda eğlenip hoşça vakit geçirme imkanı sağladığını belirtti. Başkan Hançerli gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Gül Gençlik Derneği Kurucu Başkanı Yakup Özkurt’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Habere Ait Görsel İçerikler