Sergi
GENÇLER KARATAY’DA BULUŞTU

GENÇLER KARATAY’DA BULUŞTU

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin düzenlediği etkinlikte gençler 'KARDEŞLİK' temasıyla bir araya geldi

Celalleddin Karatay Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen 'Karatay Gençlik Buluşması'na; Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Yusuf Güden, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Aydemir, AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert, Büyükşehir, Selçuklu, Meram Gençlik Meclisi Başkanları, Genç STK'ların temsilcileri katıldı.

Gençleri kuşatan projeler Karatay'da

Konyalı gençleri bir araya getiren program Şehitler için okunan Kur'an tilavetiyle başladı. Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği 'Gençler Karatay'da Buluşuyor' programında konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin kurulduğu günden itibaren gençleri kuşatan projelerle sahada olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke yönetiminde gençlerin söz sahibi olmasını istediğini belirten Başkan Hançerli Cumhurbaşkanımızın gençlere verdiği öneme dikkat çekerek; Karatay'da eğitimden, spora, sosyal hayattan, istihdama kadar her alanda gençlerin desteklendiğini kaydetti.

Karatay gençler için cazibe merkezi haline geldi

Başkan Hançerli; modern bir eğitim kompleksiyle gençlere yönelik her imkanı sağlamak için çalıştıklarını söyleyerek; Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi'nde gençlerin en iyi şartlarda eğitim alabilmeleri ve vakitlerini faydalı bir şekilde değerlendirebilmeleri için derslikler, müzik atölyesi, bilgisayar laboratuvarı, kafeteryası, kütüphanesi, internet-bilişim köşesi, fitness-aerobik salonu, etüt salonu gibi etkinlik alanlarının bulunduğunu belirtti. Başkan Hançerli; Karatay'ın gençler için cazibe merkezi haline geldiğini kaydetti. Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisinin çalışmalarına hız kesmeden devam ettiğine vurgu yapan Başkan Mehmet Hançerli; "Gelecek hesabı olan ülkeler gençliği iyi yetiştirirler. Gençliğin iyi yetişmesi demek, her bakımdan güçlü olması demektir. Bunun yolu iyi bir eğitimden geçer. Biz de bu mantıkla hareket ederek; gençliğimizin her daim yanındayız" dedi.

"Başarılı projeleri hayata geçiriyoruz"

Karatay Kent Konseyi’nin Konya’da aktif olarak çalıştığını ve başarılı projeleri hayata geçirdiğini söyleyen Karatay Kent Konseyi Başkanı Yusuf Güden; "Gelecek için sağlıklı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Gençlik Meclisimiz, düzenlediği her etkinlikle gençlerin ilgisini çekmeyi ve onlara katkıda bulunmayı sürdürüyor" dedi. Gençlik konusunda böyle faydalı bir toplantının Karatay’da geçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yusuf Güden, "Karatay Belediyesi eğitime ve gençliğe büyük önem veriyor. Türkiye’nin geleceğine yön verecek olan gençlerimizin doğru bilgilerle donatılması, yeteneklerinin geliştirilmesi ve takım ruhu halinde geleceğe odaklanmalarını önemsiyoruz.” Dedi. Güden; gençlere verdiği destekten dolayı Başkan Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti.

Konyalı gençler KARDEŞLİK temasıyla buluştu

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mehmet Aydemir ise; ‘Kardeşlik’ temasıyla buluşmalarına vesile olan Başkan Hançerli'ye teşekkür ederek konuşmasına başladı. Aydemir; gençlerin milli ve manevi değerlerine sahip olacak şekilde yetiştirilmesi gayesiyle hareket ettiklerini vurgulayarak, gelecek nesillere iyinin, doğrunun ve güzelliğin temsil edildiği bir toplum bırakmak için çalışmaların devam edeceğini kaydetti.

Sert'ten Başkan Hançerli'ye teşekkür

Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Kurucu Başkanı ve AK Parti Karatay İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Sert ise; Karatay Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin kendisinde ayrı bir yeri olduğunu belirterek; gençlere önem verdiklerini ve gençliğin her alanda etkin rol oynaması gerektiğine inandıklarını ifade etti. Sert; gençlerin yapacağı faaliyetleri ve gerçekleştirmek istedikleri projeleri her zaman destekleyeceklerini belirterek Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Habere Ait Görsel İçerikler