KARATAY BELEDİYESİ GELENEKSEL KADİR GECESİ İKRAMINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Karatay Belediyesi, mübarek gün ve gecelerde geleneksel hale getirdiği ikramlarını, Kadir Gecesinde Aziziye ve Sultan Selim Camilerinde teravih namazı sonrasında gerçekleştirdiği soğuk şerbet ikramıyla sürdürdü.

Kadir Gecesi programına 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, teşkilat üyeleri, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi üyeleri katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Kadir Gecesinin tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını diledi. Sultan Selim ve Aziziye Camilerinde Kadir Gecesi münasebetiyle binlerce kişiye soğuk şerbet ikramı gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Hançerli, bu tür adetlerin yaşatılmasının önemini vurguladı.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesinin, dünya mazlumların kurtuluşuna vesile olmasını temenni etti. Tüm Müslümanların Kadir Gecesini kutlayan Genç, gerçekleştirdiği ikramlarla geleneklerimizi yaşatan Başkan Hançerli’ye teşekkür etti.

27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mehmet Akif Yılmaz Ramazan Bayramının müjdeleyicisi olan Kadir Gecesini tüm İslam âleminin huzur içerisinde idrak etmesi temennisinde bulundu. Kadir Gecesi programını düzenlediği için Başkan Hançerli’ye teşekkür etti.

Vatandaşlar şerbet ikramından duydukları memnuniyeti dile getirerek; Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’nin şahsında tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler.