Sergi
KARATAY’IN BAŞARILI TRAMPOLİN CİMNASTİKCİLERİ AVRUPA ARENASINDA

TRAMPOLİN CİMNASTİK AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA EMİRHAN DANIŞ VE ABDULLAH MEHMET TÜKEL’Lİ MİLLİ TAKIMIMIZ FİNALE KALDI

EMİRHAN DANIŞ VE ABDULLAH MEHMET TÜKEL, PORTEKİZ’DE ÜLKEMİZİ VE KARATAY’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYOR

KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA, KARATAY’IN GURURU SPORCULARINI TEBRİK ETTİ, BAŞARILAR DİLEDİ

Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı’ndan Emirhan Danış ve Abdullah Mehmet Tükel’in de aralarında bulunduğu Trampolin Cimnastik Millî Takımımız, Portekiz’in Guimaraes şehrinde düzenlenen Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda büyük başarılara imza atıyor. 7 Nisan’da sona erecek şampiyonada mücadele eden Trampolin Cimnastik Genç Erkek Millî Takımımız, takım elemelerinde birinci olarak finale kaldı. Yine Karatay Belediyesi Spor Kulübü sporcusu olan Abdullah Mehmet Tükel de Genç Erkekler bireysel elemelerinde finale kaldı. 

Portekiz’in Guimaraes şehrinde düzenlenen Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası devam ediyor.

EMİRHAN DANIŞ VE ABDULLAH MEHMET TÜKEL, PORTEKİZ’DE ÜLKEMİZİ VE KARATAY’I EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYOR

3 Nisan’da başlayan ve 7 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek organizasyonda Türkiye’yi 14 milli sporcu temsil ederken milli takımda Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı’ndan Emirhan Danış ve Abdullah Mehmet Tükel de yer alıyor.

Trampolin Cimnastik Milli Takım Antrenörü Caner Güzeltürk liderliğinde, Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı Antrenörü Yavuz Selim Tekin tarafından çalıştırılan Karatay’ın başarılı milli takım sporcuları, Avrupa şampiyonasında hem bireyselde hem sekronda hem de takım olarak madalyalar hedefliyor.

AVRUPA ŞAMPİYONASI TARİHİMİZDE İLK KEZ TAKIM FİNALİ

Trampolin Cimnastik Genç Erkek Millî Takımımız, Portekiz’in Guimaraes şehrinde düzenlenen Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası takım elemelerinde 284.020 puanla 1’inci olarak finale kaldı. Yine Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası genç erkekler bireysel elemelerde Karatay Belediyesi Spor Kulübü sporcusu olan Abdullah Mehmet Tükel, 92.240 puanla 12’nci oldu ve finale kalarak İlk 24 Finalleri’nde yarışmaya hak kazandı.

7 Nisan Pazar gününe kadar devam edecek organizasyon kapsamında genç milli takımımız ve sporcularımız, hem tüm Türkiye’yi bir kez daha gururlandırmak hem de Karatay’ın adını Avrupa’da duyurabilmek adına mücadele edecek.

BAŞKAN HASAN KILCA’DAN KARATAYLI MİLLİ SPORCULARINA TEBRİK

Öte yandan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da, Portekiz’deki Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi ve Karatay’ı temsil eden Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı’ndan Emirhan Danış ve Abdullah Mehmet Tükel ile takım antrenörlerini tebrik etti, finallerde kendilerine başarılar diledi.

Trampolin Cimnastik Avrupa Şampiyonası’nda ülkemiz adına elde edilen başarılar dolayısıyla milli takımı ve özellikle Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı’nı tebrik eden Başkan Hasan Kılca; “Karataylı çocuklarımızın gençlerimizin en güzel şekilde yetişmeleri, sporcu ve sağlıklı bir nesil olmaları konusunda elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu çabamız, gerek ulusal gerekse de uluslararası platformlarda başarı olarak bizlere dönüyor. Bu hepimiz için büyük bir gurur vesilesidir. İnşallah milli takımımız ve takımımız içerisinde yer alan Karataylı sporcularımız üstün başarı göstererek hem ülkemizi hem de bizlerin göğsünü kabartmaya devam edecekler. Kendilerine finallerde başarılar diliyor; Karatay Belediyesi olarak her zaman onlarına yanında yer almaya devam edeceğimizin özellikle altını çiziyorum” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görsel İçerikler