Sergi
BAŞKAN HASAN KILCA’DAN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Ülkemiz hekimlerinin savaşta, salgınlarda, her türlü zorlukta ve geniş zamanda hep halkının yanında, halkın kahramanı olduğunun altını çizen Başkan Hasan Kılca, “Sağlıklı insan, sağlıklı toplum idealiyle çalışan doktorlarımız; büyük ve önemli bir görevi yerine getirmektedir. Bu kıymetli görevi yerine getiren tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayınlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, vatandaşlara sağlık hizmetlerinin en iyi şekilde sağlanması için Türkiye’nin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine kadar sağlık çalışanlarının gece gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yerine getirmenin çabasında olduğunu söyledi.

Tıp mesleğinin dünyanın en saygın mesleklerinden biri olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Kılca, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İnsan hayatının en kıymetli hazinelerinin başında gelir sağlık. Hem bedenimizin hem zihnimizin uyum içinde çalışması, sağlıklı bir yaşam sürdürebilmemiz için çok önemlidir. Sağlık sektörünün kahramanları, doktorlar, hemşireler, sağlık personeli ve tüm sağlık çalışanları, toplumun sağlık ve refahı için kutsal bir görev üstlenmektedirler. Tüm meslek gruplarının zor yanları vardır elbette ama sağlık çalışanlarımızın fedakârlıkları, özverili çalışmaları ve gayretleri gerçekten çok kıymetli. Gece gündüz ayrımı yapmadan insan hayatı ve insan sağlığı için var güçleri ile çalışan arkadaşlarımız sadece bir meslek grubu değil aynı zamanda kahramandırlar. Çünkü bu insanlar, hastaların acılarını dindirmek, hastalıklarla mücadele etmek ve sağlıklarını korumak için büyük bir özveriyle çalışmaktadırlar. Sağlık alanında çalışan her bir birey, insanlığın geleceği için kritik bir role sahiptir. Onların özverisi ve fedakarlıkları, bizim sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmemiz içindir.

Bu duygu ve düşüncelerle; mesleklerini icra ederlerken şehit düşen sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, sağlıklı bir gelecek için çalışan ve ahirete irtihal etmiş tüm sağlık çalışanlarını rahmetle anarken, milletimize ve insanlığa hizmetleri için tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyor, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.”

Habere Ait Görsel İçerikler