Sergi
HASAN KILCA, HER GÜN FARKLI BİR MAHALLEDE, FARKLI BİR SOKAKTA

BAŞKAN HASAN KILCA’NIN SEÇİM SAHA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

KARATAY’DA TERAVİH BULUŞMALARI SÜRÜYOR

31 Mart Yerel Seçimleri’nin yaklaşmasıyla birlikte saha çalışmalarına hız veren Karatay Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Kılca, Akçeşme ve Aziziye Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşla bir araya geldi. Seçim çalışmalarının yanı sıra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile Başkan Hasan Kılca, Fetih Mahallesi’ni ziyaret ederek teravih namazı sonrası Ğufran Camii cemaatiyle de bir araya geldi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay ilçe teşkilat üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte Akçeşme ve Aziziye Mahallesi’ni ziyaret ederek bölgede faaliyet gösteren esnafları ve vatandaşı ziyaret etti.

Vatandaşlar ve esnaflarca oldukça sıcak karışlanan Başkan Hasan Kılca, hemşehrileriyle sohbet ederek kendilerine hayırlı Ramazanlar temennisinde bulundu. Hasan Kılca ayrıca, görev süresi boyunca Karatay’a yapılan ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

KARATAY’IMIZ HİZMETE VE YATIRIMA DOYACAK

Karatay’ın geleceği için her görüşe değer verdiklerini, bu doğrultuda hizmet verdiklerini ifade eden Hasan Kılca, saha ziyaretlerinin de söz konusu ihtiyaçların yerinde tespit edilmesine ve çözümüne büyük katkı sağladığını ifade etti.

Hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini belirten Kılca; “Her gün ilçemizin başka bir mahallesinde başka bir sokağındayız. Hemşehrilerimiz bizleri her buluşmamızda gönülden karşılıyor. Bugüne kadar Karatay’da belediyecilik hizmetlerini hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını dikkate alarak yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Karatay’ımızda hayata geçirdiğimiz yatırımlarımız vatandaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz istişarelerin sonucunda hayata geçti. Vatandaşlarımızın her türlü sorununa kulak veren, onları gerçekten can kulağıyla dinleyen ve sonuç odaklı çalışan bir belediyeyiz. Karatay’da ulaşamadığımız ve kalbine dokunmadığımız tek bir vatandaşımızın kalmaması için gayret etmeye devam ediyoruz. Yeni dönemde de inşallah Karatay’ımız hizmete ve yatırıma doyacak” dedi.

BAŞKAN UĞUR İBRAHİM ALTAY İLE BAŞKAN HASAN KILCA TERAVİH BULUŞMALARINDA HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan; seçim saha çalışmalarının yanı sıra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilatı, belediye meclisi üyeleri, adayları ve muhtarlarla birlikte teravih namazı sonrası Karatay’a bağlı Fetih Mahallesi’ndeki Ğufran Camii cemaatiyle de buluştu.

Başkan Uğur İbrahim Altay ve Başkan Hasan Kılca; namazın ardından mahalle sakinlerinin Ramazan’ını tebrik ederek vatandaşların taleplerini dinleyerek bölgenin ihtiyaçları için istişarelerde bulundular.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay; “Her akşam farklı bir ilçemizde farklı bir mahallemizin camisinde hemşehrilerimizle teravih namazı sonrası buluşuyoruz. Ramazanın sevincine ortak olduğumuz bu güzel buluşmalarda hemşehrilerimizin beklentilerini ve taleplerini dinleme fırsatı buluyoruz. İnsanımıza, ilçemize ve şehrimize katkı yapan bütün hemşehrilerime bu vesileyle teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ise şunları kaydetti: “Huzurun ve manevi iklimin en güzel olduğu Konyamızda Ramazan, bu yıl da bambaşka. Bizler de her akşam bir camimizde hemşehrilerimizle buluşuyor ve Ramazan’ın tüm duygularının pekiştiğine şahitlik ediyoruz. Ramazanın sevincine ortak olduğumuz bu güzel buluşmalarda hemşehrilerimizin beklentilerini ve taleplerini dinleme fırsatı da buluyoruz.”

Habere Ait Görsel İçerikler