Sergi
KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA, KARATAY KENT KONSEYİ GÖNÜLLÜLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN HASAN KILCA, GENÇLERE ÇOK GÜVENİYOR

HASAN KILCA: NESLİMİZİN İHYASI VE KÖKLERİNE BAĞLI OLARAK YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Kent Konseyi gönüllüleriyle bir araya geldi. Karatay Kent Konseyi’nin gerçekleştirdiği çalışmalarla ilçedeki gençlerin sosyal, kültürel ve eğitim hayatlarının yanı sıra belediye hizmetlerine de önemli katkı sunduğunun altını çizen Başkan Hasan Kılca; “Şehrin yeniden imarı ama daha önemlisi neslin ihyası ve bu nesillerimizin köklerine bağlı olarak yetişmesi için çalışıyoruz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karataylı gençlerin sosyal, kültürel, eğitim ve daha birçok alanına dokunan başarılı çalışmalar yürüten Karatay Kent Konseyi gönüllüleriyle bir araya geldi.

Başkan Hasan Kılca’nın yanı sıra programa; Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ciğer, Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdurrahim Arslan, Karatay Gençlik Meclisi Ahmet Babuççu, Kent Konseyi Ortaöğretim ile Sıfır Atık Grupları ve okul temsilcileri ile gönüllüleri katıldı.

Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen program, 2019’dan bugüne kadar Karatay Kent Konseyi’nin çalışmalarını içeren bir video gösterimiyle başladı.

NESİLLERİMİZİN İHYASI VE KÖKLERİNE BAĞLI OLARAK YETİŞMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, buluşmada yaptığı konuşmada; Karatay Kent Konseyi’nin tüm birimleriyle ve gerçekleştirdikleri çalışmalarla gerek ilçedeki gençlerin sosyal, kültürel ve eğitim hayatlarına gerekse de belediye hizmetlerine katkı sunduğunun altını çizdi.

Başkan Hasan Kılca; “Karatay, kökleri çok derinde olan bir belde. Bizler de, göreve geldiğimiz günden beri bu aziz toprakların ilelebet Türk-İslam yurdu olarak kalması adına büyük bir gayretin içerisindeyiz. Hz. Mevlana’yı, Şems-i Tebrizi’yi ve daha birçok şahsiyeti içerisinde barındıran bu güzel şehrin yeniden imarı ama daha önemlisi neslin ihyası, neslin köklerine bağlı olarak yetişmesi için çalışıyoruz. Bu bağlamda Karatay Kent Konseyimizle, Gençlik ve Kadın Meclislerimizle ve diğer birimlerimizle el ele vererek yol yürüyoruz. Bugün bir kez daha gördük ki çok iyi yoldayız. İyi ki varsınız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizin için ne kadar emek versek azdır çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizler için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görsel İçerikler