Sergi
BAŞKAN KILCA: BİZİ MOTİVE EDEN KARATAY’A OLAN SEVDAMIZ

BAŞKAN HASAN KILCA ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR


KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

KILCA: KARATAY’IMIZA YAKIŞIR HİZMETLER ÜRETİYORUZ


HASAN KILCA: KARATAY AŞKIMIZ, DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA TEŞVİK EDİYOR 


Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin farklı noktalarında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Hasan Kılca, 31 Mart Yerel Seçimleri saha çalışmaları kapsamında Erler ve Sarıyakup Mahalleleri’ni ziyaret etti. Vatandaştan asla kopmayan, ilçenin ve vatandaşın bütün değerlerini gözeterek hizmet üretme anlayışında olduklarının altını çizen Hasan Kılca; “5 yıldır olduğu gibi yeni dönemde de inşallah Konyamızın, Karatay’ımızın ve insanımızın bütün değerlerine hassasiyet göstererek ilçemize yakışır eser ve projeleri hayata geçirmeye ve Karatay’a değer katmaya devam edeceğiz” dedi. 


Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye büyük önem veren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. 


BAŞKAN HASAN KILCA, MAHALLELERDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için her gün ilçenin birçok noktasında toplumun tüm kesimleriyle buluşan Başkan Hasan Kılca bu kapsamda; ilçe merkezinde Erler ve Sarıyakup Mahalleleri’ni ziyaret etti. 
Erler ve Sarıyakup Mahalleleri’nde ev ve iş yerlerini ziyaret eden Hasan Kılca’ya 22. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Halil Ürün, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilat mensupları, belediye meclisi üyeleri, belediye meclisi üyesi adayları, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ile mahalle başkanları eşlik etti. 


Mahalle sakinlerinin yanı sıra bölgede faaliyet gösteren esnaflarla görüşen, belediyenin bölgedeki hizmetlerini konuşan ve yeni dönemle ilgili istişarelerde bulunan Kılca, esnaf ile vatandaşlardan gelen istekleri ve önerileri de tek tek dinledi.


İLÇEMİZE YAKIŞIR ESER VE PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 2019’da göreve başladıkları günden bu yana büyük bir azim ve sevdayla Karatay’ın tamamına hizmet etmenin çabasında olduklarını belirtti. 


İlçeye kazandırılan tüm yatırım ve projelerin istişare ve ortak akıl anlayışının ürünü olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Kılca; “5 yıldır ilçemizin tamamında hizmet kalitesinin arttırılması amacıyla yoğun bir çabanın içerisindeyiz. Bu yolda istişarelere büyük önem veriyoruz. İlçemizin her mahallesinde, caddesinde ve sokağındaki hemşehrimizin ihtiyaç ve talebini göz önünde bulundurarak projelerimizi şekillendiriyoruz. Vatandaşımızı, esnafımızı, üreticimizi ve toplumun diğer tüm kesimlerini sık sık ziyaret ederek onlarla bir araya geliyoruz. Tek amacımız, geleceğin daha yaşanabilir bir Karatay’ı için. 5 yıldır da bu anlayışla ilçemize birçok önemli eser ve proje kazandırdık. Hemşehrilerimiz de bunun farkında ve bizleri gülen yüzleri ve sıcak muhabbetleriyle evlerinde işyerlerinde misafir ediyorlar. Bu vesileyle ben, tüm hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. İnşallah 5 yıldır olduğu gibi önümüzdeki dönemde de Konyamızın, Karatay’ımızın ve insanımızın bütün değerlerine hassasiyet göstererek ilçemize yakışır eser ve projeleri hayata geçirmeye ve ilçemize yakışır şekilde değer katmaya devam edeceğiz. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın inşallah” dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler