Sergi
BAŞKAN KILCA: KADIN PERSONELİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

KARATAY’DA KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

BAŞKAN HASAN KILCA, KADIN PERSONELİYLE BULUŞTU

HASAN KILCA: KADIN PERSONELİMİZ KARATAY’IN GÜZELLEŞMESİNE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın personeliyle düzenlenen programda bir araya geldi. Karatay Belediyesi’nde görevli kadın personeliyle gurur duyduklarını söyleyen Başkan Hasan Kılca; “Kadın personelimiz Karatay’ın gelişimine, güzelleşmesine ve dönüşümüne büyük katkılar sağlıyor” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programı kapsamında belediyede çalışan kadın personelle bir araya geldi.

Programa; Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve eşi Şerife Kılca, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık ve Yürütme Kurulu Üyeleri, kadın Belediye Meclis Üyeleri, Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fazilet Koçyiğit, Karatay Belediyesi Başkan Yardımcılarının eşi ile Karatay Belediyesi’nde görev yapan kadın personel katıldı.

KADIN PERSONELİMİZİN ÇALIŞMALARINDAN GURUR DUYUYORUZ

Personelinin ve tüm kadınların gününü tebrik eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’a hizmet ederken kadın personelin bilgi, birikim ve tecrübelerinden üst seviyede yararlandıklarını söyledi.

Başkan Hasan Kılca; “Karatay’ımızı geleceğe taşıyacak tüm yatırımlarımız ve insan odaklı projelerimizi hayata geçirirken, kadın personellerimizden büyük destekler alıyoruz. Öneri, tespit ve düşüncelerinden sürekli istifade ettiğimiz kadın personellerimiz bizim için çok kıymetli. Sizlerle birlikte çalışmaktan gurur duyuyorum. Belediyemizde kadın çalışan sayımız da artıyor. Biz kadınlarımızın başarısıyla mutlu oluyoruz. Çünkü kadınlarımıza verdiğimiz her işte çok başarılı olduklarını, daha özveriyle ve samimiyetle yaptıklarına şahidiz. Hep birlikte bu güzel şehre hizmet ediyoruz. Kadın personelimiz Karatay’ın dönüşümüne büyük katkı sağlıyor. Bu yaptığımız eserler durduğu sürece de sadaka-i cariye olarak bizim sevap hanemizin artmasına da hep vesile olacak. Çünkü belediye çalışmaları bir bakımdan da sadaka-i cariye üretir. Bizler de bu mantıkla hep birlikte çalışarak ilçemize yeni bir çehre kazandırıp, modern ve güçlü yatırımlarımızın sayısını el birliğiyle artırmaktayız. İyi ki sizlerle çalışıyoruz, iyi ki bizim mesai arkadaşlarımızsınız. Karatay’a hizmet eden, değer katan ve yaşanan büyük dönüşümde pay sahibi olan kadınlarımıza teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; başta şehit ve gazi anneleri ile eşleri olmak üzere kadın personellerimizin ve tüm kadınlarımızın bu anlamlı günlerini en kalbi duygularımla kutluyorum ve çalışma hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler