Sergi
KARATAY’DA KAPI KAPI ESNAF ZİYARETİ

HEDEF 31 MART’A KADAR KARATAY’DA GEZMEDİK KAPI, ULAŞMADIK GÖNÜL BIRAKMAMAK

BAŞKAN HASAN KILCA: KARATAY’I KAPI KAPI DOLAŞARAK ÇALIŞMALARIMIZI İSTİŞARE EDİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Araplar ve Büyüksinan Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle sakinleriyle buluşan ve esnafı ziyaret ederek kendilerine ‘hayırlı işler’ temennisinde bulunan Başkan Hasan Kılca; “Türkiye Yüzyılı’ ideali için büyük bir hizmet seferberliği yürütüyor ve bu hedefe ulaşabilmek adına çaba göstermeye devam ediyoruz” dedi.

İlçede hayata geçirilen Gönül Belediyeciliği çalışmalarıyla Karatay’daki her kesimden insanın takdirini toplayan Karatay Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Kılca, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları çerçevesindeki ziyaretlerini yoğun şekilde sürdürüyor.

BAŞKAN KILCA’DAN ARAPLAR VE BÜYÜKSİNAN MAHALLELERİNE ZİYARET

Bu kapsamda Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Araplar ve Büyüksinan Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı mensupları ve meclis üyesi adayları ile birlikte söz konusu mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek mahallelerdeki esnafları tek tek ziyaret etti. Esnaf ziyaretlerinde kendilerine hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Hasan Kılca, şehrin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla belediye çalışmaları hakkında istişarelerde de bulundu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, esnaf ziyaretinde karşılaştığı mahalle sakinlerine de hal hatır sormayı ihmal etmedi. Taleplerini birebir anlatma fırsatı bulan esnaf ve vatandaşlar ise Başkan Hasan Kılca’ya ziyaretleri için teşekkür ettiler.

HASAN KILCA, EMEKLİ KONAKLARINI DA ZİYARET ETTİ

Hasan Kılca, mahalle ziyareti kapsamında Karatay Belediyesi tarafından Araplar ve Büyüksinan mahallelerine kazandırılan emekli konaklarında da vatandaşlarla buluştu. İç ve dış mimarisi, estetik dekorlarıyla vatandaşa hizmet veren emekli konakları sakinleriyle bir araya gelen Kılca, emeklilerle çay içerek sohbet etti, hal ve hatırlarını sordu.

KARATAY’I KAPI KAPI DOLAŞARAK ÇALIŞMALARIMIZI İSTİŞARE EDİYORUZ

Konya ekonomisinin bel kemiği olan esnafın kendileri için çok de değerli olduğunu ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da esnafın yanında olmaya devam edeceklerini kaydeden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “Bizler, verdiği sözü tutan, gerçekleştiremeyeceği vaatte de asla bulunmayan anlayışın ve ‘İnsan Öncelikli, Hizmet Odaklı Yerel Yönetim’ ilkesiyle hareket ederek yerel yönetimlerde tarihi başarılar yakalamış bir davanın temsilcileriyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde ortaya konan ‘Türkiye Yüzyılı’ idealine ulaşmak için büyük bir hizmet seferberliği yürütüyoruz. 5 yıldır da bu kapsamda bir yandan Karatay’ımızın estetiğini, güzelliklerini ve kadim geçmişini temsil eden tarihi ve kültürel dokusunu muhafaza eden ve bunu gün yüzüne çıkaran projeler üretirken; diğer taraftan da ilçemizin altyapıdan, sağlığa, eğitimden ulaşıma, çevreden sosyal alandaki hizmetlere kadar daha pek çok alanda önemli projeler üretiyoruz. Şehirler yaşayan bir organizma gibidir ve dolayısıyla bizler de tüm bunları yeterli görmüyoruz. Bu amaçla da yeni dönem için gerekli planlamalarımızı hazırladık. Hem yaptıklarımızı hem de yeni dönem projelerimizi tabiri caiz ise Karatay’ın tamamını kapı kapı dolaşarak çalışmalarımızı istişare ediyoruz. İlçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, taleplerini dinliyoruz. Yeni dönem projelerimizi anlatıyoruz. İnanıyoruz ki kadirşinas hemşehrilerimiz bugüne kadar olduğu gibi 31 Mart’ta da en doğru kararı verecek ve bizler bu aziz ilçemiz, vatandaşlarımız için koşturmaya ter dökmeye ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖNCEKİ DÖNEM KONYA MİLLETVEKİLİ AHMET SORGUN VE AK PARTİ KARATAY İLÇE BAŞKANI MEHMET GENÇ DE ARAPLAR MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın yanı sıra önceki dönem AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, teşkilat mensupları ve meclis üyesi aday adayları da yine Araplar Mahallesi’nde saha çalışması gerçekleştirdi.

Esnafların ve vatandaşların talep, görüş, önerilerini dinleyen Ahmet Sorgun, Mehmet Genç, teşkilat mensupları ve meclis üyesi aday adayları; Karatay Belediyesi’nin ilçeye kazandırdığı hizmetlerine ilişkin bilgilendirmede bulundu, 31 Mart Yerel Seçimler için Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya destek istediler.

Habere Ait Görsel İçerikler