Sergi
HASAN KILCA, ESNAF VE VATANDAŞ ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

KILCA: HEMŞEHRİLERİMİZDEN HİÇBİR ZAMAN KOPMADIK, AYRI KALMADIK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve meclis üyeleri ile birlikte Fetih Caddesi üzerindeki esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi.Sadece seçim dönemlerinde değil, her an vatandaşlarla bir ve beraber olduklarının altını çizen Başkan Hasan Kılca; “İlçemizi şeffaf bir yönetim ilçesiyle, ortak akılla ve istişarelerle yönetiyoruz. 5 yıldır da hep sahadaydık, sahadan ve hemşehrilerimizden hiçbir zaman kopmadık, ayrı kalmadık” dedi. 

31 Mart Yerel Seçimleri’nin yaklaşmasıyla birlikte saha çalışmalarına hız veren Karatay Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Kılca, Fetih Caddesi’nde bulunan esnaflarla bir araya geldi, vatandaşlarla hasbihal etti. 

AK PARTİ MKYK ÜYESİ ALTINSOY DA KARATAY’DAKİ ÇALIŞMALARA KATILDI 

Başkan Hasan Kılca’ya ziyaretlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) MKYK Üyesi Betül Altınsoy, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri ve adayları, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı ve İlçe Gençlik Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik etti. 

Vatandaşlar ve esnaflar tarafından oldukça sıcak karışlanan Hasan Kılca; cadde üzerindeki işyerlerinin yanı sıra kahvehaneler, çay ocakları ve taksi duraklarında da hemşehrileriyle sohbet ederek görev süresi boyunca Karatay’a yapılan ve yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

HEMŞEHRİLERİMİZDEN HİÇBİR ZAMAN KOPMADIK, AYRI KALMADIK

5 yıllık görev süresi boyunca ilçenin gelişimi adına hemşehrileriyle istişare etmeye her zaman önem verdiğini hatırlatan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu istişarelerin bereketli hizmetlere dönüştüğünü söyledi. 

Başkan Hasan Kılca, şu görüşlerine yer verdi; “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından oluşturulan millete hizmet ve belediyecilik anlayışı gereği bizler de, sadece seçim dönemlerinde değil, her an vatandaşlarımızla biriz ve beraberiz. Bu anlayış ve yaklaşımı da beş yıldır büyük bir hassasiyetle sürdürüyoruz. İlçemizi şeffaf bir yönetim ilçesiyle, ortak akılla ve istişarelerle yönetiyoruz. Elhamdülillah Karatay’ımız bu anlayışın çok da faydasını gördü ve bu sayede önemli mesafeler katetti. 31 Mart Pazar günü önemli bir seçimimiz var. İşte bu anlayışımız ve bu anlayışımızın ilçemize kazandırdığı projeler sayesinde bugün yaptığımız ziyaretler hemşehrilerimizin yüzünde mutluluğa ve bize karşı güler yüze de dönüşüyor. Biz 5 yıldır hep sahadaydık, sahadan ve hemşehrilerimizden hiçbir zaman kopmadık, ayrı kalmadık. Bu ziyaretler de seçim ziyaretleri değil rutin hizmet, istişare ve hasbihal ziyaretlerimizdir.” 

 

Habere Ait Görsel İçerikler