Sergi
KARATAY BELEDİYESİ’NDE YENİ YILIN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

KILCA: 2021 KARATAY’IMIZA YAKIŞIR PROJELERE İMZA ATACAĞIMIZ BİR YIL OLACAK

Karatay Belediye Meclisi’nin 2021 yılı Ocak ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumu, pandemi tedbirleri alınarak Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca başkanlığında yapıldı. 2020 yılında hayata geçen çalışmaların ele alındığı toplantıda konuşan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; “2020, dayanışma içerisinde hep birlikte gayret ettiğimiz, zorlu dönemlerden geçtiğimiz bir yıl oldu ancak biz projelerimiz için azimle çalışmayı sürdürdük. 2021 de dev projelerimize başladığımız, Karatay’ımıza yakışır çalışmalara imza atmaya devam edeceğimiz bir yıl olacak” dedi.

Karatay Belediyesi 2021 yılı Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı 1’inci birleşim 1’inci oturumu, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca başkanlığında Karatay Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, meclis gündemine geçilmeden önce pandemi dolayısıyla sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yapılan toplantıda bir konuşma yaptı.

Sözlerine meclis üyelerinin yeni yılını kutlayarak başlayan Başkan Hasan Kılca, 2021 yılının sağlık, mutluluk dolu geçmesini diledi ve meclis üyelerine başarılar diledi.

ALT YAPI HİZMETLERİMİZDE YENİ REKORLAR KIRDIK

2020 yılının pandemiye rağmen dolu dolu geçtiğini söyleyen Hasan Kılca; Karatay’da tüm hizmetleri layıkıyla yapmaya çalıştıklarını aktararak şunları söyledi: “Tüm dünyada olduğu gibi, bizler de zorlu bir yıl geçirdik. Salgın süreci hepimiz için bazı olumsuzlukları beraberinde getirdi. Devletimiz, Hükümetimiz ve Belediyelerimizle bir arada, koordineli ve özverili şekilde bu sürecin tüm olumsuzluklarını gidermeye çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Sağlık Bakanımızın vaka sayılarındaki düşüşü belirten açıklamalarıyla 2021’e daha ümitli bakıyoruz ve bu zor günleri geride bırakacağımıza inanıyoruz. Devletimiz ve hükümetimiz salgının başından bu yana gerek vatandaşlarımıza, gerek esnafımıza yönelik önemli destekler açıkladı. Bizler de bu birlikteliğin verdiği güçle, salgının ilk günlerinden bu yana esnafımıza ve hemşehrilerimize destek olduk ve olmaya devam ediyoruz. 2020 yılında koronavirüs salgını; sosyal, kültürel ve eğitim alanlarındaki hizmetlerimizde bazı aksamalara yol açsa da alt yapı hizmetlerimizle yeni rekorlar kırdık. Belediye bütçemizi 2020 yılında yüzde elliye yakın artırarak Türkiye’de örnek gösterilebilecek birçok önemli projeye imza attık. 2021’de de daha yüksek bir tempo ve gayretle ilçemizin faydasına, hemşehrilerimizin mutluluğuna katkı sunacak her türlü çabanın içerisinde olmaya devam edeceğiz.”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın kısa değerlendirmesinin ardından toplantıda meclisin gündem maddelerine geçildi. Gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından ise 2021 yılı Karatay Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ilk oturumu sona erdi. Belediye Meclisi, komisyonlara gönderilen konuları karara bağlamak üzere Ocak ayı içinde ikinci oturum için yeniden toplanacak.

Habere Ait Görsel İçerikler