Sergi
KARATAY’DA FEN İŞLERİ EKİPLERİ YOĞUN ÇALIŞIYOR

KILCA, HAYIROĞLU VE SARACOĞLU’NDA ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, belediye fen işleri müdürlüğü ekiplerinin Saracoğlu ve Hayıroğlu mahallelerinde yürüttüğü asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. “Karatay’ımız için hizmetin en güzelini ve en kalitelisini vermeye çalışıyoruz” diyen Başkan Hasan Kılca, bu yıl koydukları 200 bin asfalt serimi hedefine de adım adım ilerlediklerini söyledi.

Karatay Belediyesi, ilçenin dört bir tarafında yol yapım, yenileme, onarım ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, vatandaşların daha sağlıklı ve konforlu bir ulaşım sunmak amacıyla Saracoğlu ve Hayıroğlu mahallelerinde yürüttüğü asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Hasan Kılca, ilk olarak Saracoğlu Mahallesi’ni ziyaret etti ve Saracoğlu Muhtarı Ramazan Doğan ile birlikte bölgede yapılan ekiplerin 6 kilometrelik 12 sokağı kapsayan çift katlı satıh kaplama çalışmalarını inceledi.

Hasan Kılca, Saracoğlu’ndaki incelemelerin ardından merkeze uzak Hayıroğlu Mahallesi’ne geçti. Karatay Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin mahalledeki sıcak asfalt çalışmaları hakkında da bilgi alan Kılca, çalışmaları yürüten saha ekibine işlerinde kolaylıklar diledi ve özverili çalışmalarından dolayı personeline teşekkür etti.

200 BİN TON ASFALT HEDEFİNE ADIM ADIM İLERLİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve geldiği günden itibaren gerek alt yapı gerek ise üst yapıya yaptıkları yatırımlarla vatandaşları mutlu ettirme hedefinde olduklarını belirtti.

Başkan Hasan Kılca, “Karatay’ımız için hizmetin en güzelini ve en kalitelisini vermeye çalışıyoruz. Bu yıl ilçemiz genelinde kapsamlı bir çalışma başlattık ve ekiplerimizle birlikte Karatay’ın tamamında altyapısı tamamlanmış bütün sokaklarımızın sıcak asfalt, satıh kaplama veya parke taşı işlerini yürütüyoruz. Şu anda tüm ekiplerimizle sahadayız. Asfalt sezonu bitmeden Karatay Belediyesi olarak bu yıl koyduğumuz 200 bin asfalt serimi hedefimize de adım adım ilerliyoruz. Amacımız vatandaşımız mahalle sakinlerine daha sağlıklı ve konforlu bir ulaşım sunmak. Bunun için çok çalışmaya ve hemşehrilerimize hizmetin en güzelini vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Habere Ait Görsel İçerikler