Sergi
KARATAY BELEDİYESİ İLÇENİN DÖRT BİR TARAFINDA ÇALIŞMA YAPIYOR

Karatay Belediyesi, yeni asfalt sezonunda başlayan fiziki üst ve altyapı çalışmalarıyla ilçeyi adeta şantiyeye çevirdi. Belediyenin Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri; asfalt seriminin yanında, acil ihtiyaç duyulan birçok sokak ve caddede yol genişletme, satıh kaplama, yama, tretuvar ve bordür parke çalışması yapıyor. Belediyeye bağlı diğer müdürlükler de birçok çalışma yaparak ilçede hizmetlerin aksamaması için büyük gayret gösteriyor.

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede ihtiyaç görülen alanlarda üst yapı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karatay’ın dört bir yanını adeta şantiyeye çevirerek soğuk ve sıcak asfalt serimi, tretuvar yapımı ile bakım ve onarım çalışmaları, kaldırım düzenleme ile altyapı çalışmalarına hız verdi.

KARATAY’IN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞMA VAR

Bu kapsamda Karatay Belediyesi’ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri; Tekstilkent Sanayi Sitesi’nde asfalt kaplama çalışması yaparken, Küçükburnak ile Şirinler Mahalleleri arasında ise satıh kaplama faaliyetleri yürütüyor. Asfalt yama ekipleri ise Akörenkışla, Sakyatan, Ulubatlı Hasan Mahalleleri ile Kanal Caddesi’nde yoğun bir çalışma yapıyor.

Yine Karatay’ın merkeze uzak mahallelerinden İsmil ve Ovakavağı’nda parke kaplama ve yapımı gerçekleştirilirken; Çatalhöyük, Şems, Fevzi Çakmak, Doğuş, Şems ve Hacı Yusuf Mescit Mahalleleri’nde ise tretuvar yapım, tamir ve bakımı faaliyetleri aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Altyapı ekipleri ise Yarma, Mengene, Çatalhüyük, Erler ve Hacı Hasan Mahalleleri’nde çalışıyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelindeki park, bahçe, yeşil alan benzeri yeşil alanlarda bakım, yabancı ot temizliği ve sulama gibi işleri sürdürürken; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri de yine Karatay genelinde yoğun bir temizlik çalışması yapıyor. Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede ilaçlama faaliyetlerine ara vermeden devam ederken; Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri de ilçe genelinde belediyeye ait birçok işlerin yanı sıra park, bahçe ve tesislerde tamir, bakım ile onarım yapı işlerini gerçekleştiriyor.

 

Habere Ait Görsel İçerikler