Sergi
BAŞKAN KILCA KARATAY'DA BİR FABRİKADA ÇIKAN YANGIN YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

BAŞKAN HASAN KILCA: ALLAH'A ŞÜKÜR CAN KAYBIMIZ YOK

Karatay'da sanayi bölgesindeki kauçuk ve sünger fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Olay yerine gelerek yetkililerden bilgi alan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; "Büyükşehir Belediyesi ile itfaiye ekiplerimiz olaya anında müdahale etti. İlçe belediyelerimize ait çok sayıda arazöz ve tankerler de olay yerine gelerek yangına anında müdahale etti. Allah'a şükür orada da bir can kaybımız yok. İçeride herhangi bir işçimizin bulunmaması da bizi sevindirdi. İşletme sahiplerimize ve işçi kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." dedi.

Fevzi Çakmak Mahallesi Konsan Sanayi Bölgesi 10728. Sokak'ta kauçuk ve sünger üretimi yapan bir fabrika, henüz belirlenemeyen nedenle yanmaya başladı. Kısa sürede büyüyen alevler daha sonra tüm fabrikayı sardı. Yangını gören vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibinin çalışması sonucu yangın söndürüldü.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da olay yerine gelerek ilgililerden bilgi aldı. Başkan Kılca, burada yaptığı açıklamada, itfaiye ekiplerinin kısa sürede yangına müdahale ettiğini söyledi.

"HERHANGİ BİR CAN KAYBIMIZ YOK"

Fabrikadaki yangının kısa sürede söndürüldüğünü dile getiren Kılca, şunları kaydetti:

"Büyükşehir Belediyesi ile itfaiye ekiplerimiz olaya anında müdahale etti. Yine ilçe belediyelerimize ait çok sayıda arazöz ve tankerler de olay yerine geldi. Çok şükür herhangi bir can kaybımız yok. Bir çatı çökmesi durumu söz konusu oldu. Allah'a şükür orada da bir can kaybımız yok. İçeride herhangi bir işçimizin bulunmaması da bizi sevindirdi. Allah beterinden korusun. İşletme sahiplerimize ve işçi kardeşlerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yangına anında müdahale eden Büyükşehir İtfaiye ekiplerimize ve ilçe belediyelerimize teşekkür ediyorum."

Habere Ait Görsel İçerikler