Sergi
BAŞKAN KILCA’DAN 19 MAYIS MESAJI

KILCA: ÜLKEMİZİN GELECEĞİNE DAİR EN GÜZEL YARINLARI GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı. Başkan Kılca, “Bizler gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bugün de yarın da ülkemiz ve milletimiz için en güzel yarınları yine gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz” dedi. 
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesajı yayımladı
19 Mayıs’ın milli uyanışın en önemli sembolü olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Kılca, mesajında şu ifadelere yer verdi;
“Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olarak kabul edilen Milli Mücadele’nin başlangıcı olan bu anlamlı gün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından gençlerimize bayram olarak armağan edilmiştir. Bugünle yarın arasındaki köprü olan gençliğimiz, aydınlık yarınlarımızın ve Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatıdır. Gençlere değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek, kişilikli ve özverili kuşaklar olarak yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe güvenle bakabilirler. Türk Gençliği de bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkesine, milletine, milli ve manevi değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğine olan inancım tamdır. 
Ülkemizin geleceğinin ellerinde şekilleneceği gençlerimize bu bağlamda büyük görevler düşmektedir. İnanıyorum ki geçmişte olduğu gibi bugün de yarın da Türkiye’mize dair en güzel güzel yarınları yine gençlerimizle birlikte inşa edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle gençlerimiz başta olmak üzere milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnetle anıyorum.”

Habere Ait Görsel İçerikler