Sergi
KARATAY BELEDİYESİ’NDEN KARAKAYIŞ CADDESİ’NDE DÜZENLEME

ÇALIŞMALARI İNCELEYEN KILCA: VATANDAŞLARIMIZIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRIYORUZ

Karatay Belediyesi, ilçenin daha da gelişmesi ve vatandaşın günlük yaşamını kolaylaştıracak projelere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye fen işleri ekipleri, Karakayış Caddesi’nde yol ve çevre düzenlemesi ile orta refüjde çalışma yürütüyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçenin birçok noktasında yol asfaltlama, orta refüj, kaldırım ve tretuvar çalışmalarına hız verdiklerini ifade ederek, “Bu Çalışmalarımız, Karatay’ımızın ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltiyor ve ilçemizi daha da güzelleştiriyor” dedi.

Karatay Belediyesi, ilçeyi daha güzel bir görünüme kavuşturmak adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Konya UKAME'nin 05.05.2020 tarihli kararıyla harekete geçen Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Karakayış Caddesi’nde yol ve çevre düzenleme ile orta refüj çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca, cadde üzerinde bulunan işyerleri önleri için de otopark çalışması yapıyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Ekiplerden bilgi alan Başkan Hasan Kılca, Karatay’ın birçok noktasında benzer çalışmaların yanı sıra asfaltlama ve tretuvar çalışmalarının yapıldığını söyledi.

AMACIMIZ CADDEYİ DAHA MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURMAK

Çalışmaların ilçenin yaşam kalitesini yükselterek Karatay’ı daha da güzelleştireceğini ifade eden Kılca, “İlçe genelinde birçok noktada çalışma yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Karakayış Caddemizde yol ve tretuvar çalışmaları gerçekleştiriyor. Özellikle Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu bugünlerde ekiplerimiz daha da rahat çalışıyor. Amacımız caddeyi daha modern bir görünüme kavuşturmak ve Karatay’ımıza daha güzel yollar daha güzel kaldırımlar kazandırmaktır. Belediyemizin tüm kaynaklarını hemşehrilerimize hizmet olarak geri döndürmek gibi bir çabamız var. Hemşehrilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

 

 

Habere Ait Görsel İçerikler