Sergi
KARATAY KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ'NDEN ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET

LEYLA ŞAHİN USTA, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN SELAMINI ŞEHİT ANNELERİNE  İLETTİ

Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fazilet Koçyiğit ve Karatay Belediye Başkanı'nın eşi Şerife Kılca, Şehit Topçu Onbaşı Mustafa Koçoğlu'nun annesi Güleser Koçoğlu ve Şehit Piyade Er Yaşar İnce'nin annesi Fatma İnce'ye sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek şehit annelerinin Anneler Günü'nü kutladı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da telefonla bağlandığı görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını ileterek şehit annelerinin gününü kutladı.

Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fazilet Koçyiğit ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın eşi Şerife Kılca, Anneler Günü dolayısıyla şehit annelerini unutmadı.

Maske ve sosyal mesafeye dikkat edilen programla Fazilet Koçyiğit ve Şerife Kılca, şehit annelerini ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta da ziyaretler sırasında telefonla şehit anneleri ile görüşerek Anneler Günü'nü kutladı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını iletti.

'HER ZAMAN ŞEHİT AİLELERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ'

Vatan için canlarını gözlerini kırpmadan feda eden şehitlere çok şey borçlu olduklarını söyleyen Karatay Kent Konseyi Başkanı Fazilet Koçyiğit, Anneler Günü'nde şehit annelerinin yanlarında olmak istediğini söyleyerek, "Cennet ülkemizin bir karış toprağı için bedenini siper ederek canlarını teslim eden Mehmetçiklerimize minnet borçluyuz. Kahraman askerlerimiz ülkemizin birliği için sağlıklarını kaybederken ve canlarını verirken, gazilerimiz ve şehitlerimizin geride bıraktıkları yakınlarını da kendi ailemizden ayrı görmüyoruz. Karatay Belediyesi olarak Şehitlerimizin emanetlerini sahipsiz bırakmıyoruz. Her zaman Şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Annelerimizin 'Anneler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.

‘KAHRAMANLARIMIZIN EMANETİ BAŞIMIZIN TACIDIR’

Şehit anneleriyle sohbet eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca'nın eşi Şerife Kılca ise, ''Şehit annemize bir nebze de olsa mutluluk verebilmek için yanındayız. Vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin geride bıraktıkları emanetlerine sahip çıkmak hepimizin görevidir. Fedakar şehit ailelerimizin böylesine anlamlı günlerinde yanlarında olmak istedik" diyerek başta şehit aileleri olmak üzere tüm annelerin 'Anneler Günü'nü tebrik etti.

Şehit anneleri ise gerçekleştirilen sürpriz ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek; böyle güzel bir günde unutulmamanın kendilerini çok sevindirdiğini ifade ettiler.

Habere Ait Görsel İçerikler