Sergi
KARATAY KENT KONSEYİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARETLER

BAŞKAN HASAN KILCA’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR MEKTUBU

Karatay Belediyesi ve Karatay Kent Konseyi, ülkemizin Koronavirüs (KOVİD-19) ile mücadelesinin kahramanları sağlık çalışanlarını unutmuyor. Karatay Kent Konseyi başkan ve yürütme kurulu üyeleri, ülkemizde salgının etkisinin en aza indirilebilmesi için gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarını ziyaret ediyor. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın teşekkür mektubunu da sağlık çalışanlarına ileten Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürrahim Arslan, “Bu dönemdeki gayretleriyle dünyaya örnek olan devletimizle, milletimizle ve tüm sağlık çalışanlarımızla gurur duyuyoruz” dedi.

Karatay Belediyesi Karatay Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, ülkemizin Koronavirüs (KOVİD-19) ile mücadelesinde büyük gayret ve fedakarlıklarla görevlerini yerine getiren sağlık çalışanlarını ziyaret ediyor.

KARATAY KENT KONSEYİ’NDEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK ZİYARETLERİ

Karatay ilçesi genelindeki tüm sağlık kurumlarını kapsayan ziyaretler, Karatay Belediyesi Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürrahim Arslan, Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuççu, Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Fazilet Koçyiğit ile yürütme kurulu üyeleri tarafından gerçekleştiriliyor.

İçerisinde Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın, özverili ve fedakar çalışmaları dolayısıyla sağlık çalışanlarına bir teşekkür mektubunun da yer aldığı hediyeleri ileten Karatay Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, her zaman sağlık çalışanlarının yanında oldukları mesajını veriyor.

BAŞKAN KILCA’DAN TEŞEKKÜR MEKTUBU

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca tarafından sağlık çalışanları için kaleme alınan teşekkür mektubunda ise şu ifadeler yer alıyor;

“Sağlık Ordumuzun Kıymetli Neferi;  Tüm dünya ile birlikte Türkiye’mizi de etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs salgınının yayılmasının önlenmesi, salgından etkilenen vatandaşlarımızın ve çevrelerinin tedavilerinin yapılması ile virüsün ortadan tamamen kaldırılmasına yönelik ne kadar fedakârca çalıştığınızın farkındayız.

Ülke olarak yürüttüğümüz bu büyük savaşta en ön safta bulunarak, göreviniz esnasında en sevdiklerinizden, ailelerinizden bile ayrı kaldığınızı ve her türlü tehlikeyi göze alıp görevinizi fedakârca yürüttüğünüze millet olarak şahidiz. Dur durak bilmeden, kimi zaman uykunuzu kimi zaman da yemeyi bir kenara bırakarak bir vatandaşımızı daha iyileştirmek adına hizmet etmeniz, her türlü takdirin üstündedir.

Karatay Belediyesi olarak bizler de sizlerin bu özverili ve fedakarca çalışmanıza anlam katmak amacıyla tüm birimlerimizle birlikte temizlik, dezenfekte, ilaçlama, düzen ve denetim gibi faaliyetlerimizi aksatmadan yürütüyoruz. Bu çalışmalarımızın yanı sıra, sokağa çıkma kısıtlaması gelen vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için de tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte hareket ediyoruz. 

Bugüne kadar büyük mücadelelerden alnının akıyla çıkmış olan ülkemizin ve milletimizin yine birlik, beraberlik ile dayanışma ruhuyla bu salgından da kurtulacağına olan inancım tamdır. Bu vesileyle; bu zorlu süreçte özverili ve fedakarca çalışan sizi bütün sağlıkçı kardeşlerimi alkışlıyorum, tebrik ediyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.”

ÜLKEMİZLE VE SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Karatay Belediyesi Karatay Kent Konseyi Başkanı Abdürrahim Arslan ise, Koronavirüs salgının Türkiye’de de etkisini göstermesiyle birlikte ülkemizin tüm dünyaya örnek bir çabanın içerisine girdiğini söyledi.

Abdürrahim Arslan, şunları kaydetti: “Dünya genelinin, özellikle de ABD ve Avrupa’nın bu dönemde sağlık alanında yaşadığı sıkıntılar göz önünde bulundurulduğunda ülkemiz çok başarılı bir sınav veriyor. Tabii ki bu sürecin kahramanları sağlık çalışanlarımız. Ülkemizdeki sağlık yatırımları, sağlık sistemimiz ve sağlık çalışanlarımızın katkılarıyla gelinen bu noktadan son derece memnunuz. Devletimiz hem ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde vatanlarına getirdi hem de hem de bizden yardım bekleyen onlarca ülkeye destek olduk ve bu bizi gururlandırıyor. Bizler de Karatay Belediyesi ve Karatay Kent Konseyi olarak iki aydır ailelerinden, sevdiklerinden uzakta olan sağlık çalışanlarının yanlarında olduğumuzu bir kez daha göstermek istedik ve kendilerini ziyaret ediyoruz. Kendilerine hem teşekkür ediyoruz hem de Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca’nın selamlarını iletiyoruz. Ülke olarak millet olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanında olduğumuzu bilmelerini isteriz” dedi.

Sağlık çalışanları da ziyaret dolayısıyla çok memnun olduklarını, bu tür anlamlı desteklerin çalışma azim ve motivasyonlarını arttırdığını belirterek Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Karatay Kent Konseyi yönetimine teşekkür ettiler.

 

Habere Ait Görsel İçerikler