Sergi
KARATAY BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA, OKUL İNŞAATLARINI YERİNDE İNCELEDİ

KILCA: ÇOCUKLARIMIZIN DAHA KALİTELİ MEKÂNLARDA EĞİTİM ALMALARINA KATKI SUNUYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi tarafından Hamzaoğlu ve Doğuş Mahallelerinde yapımları devam eden iki anaokulunda inceleme yaptı. Yine Karatay Belediyesi’nin Hamzaoğlu Mahallesi’nde yapımını tamamlayarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim ettiği ortaokulunu da gezen Başkan Hasan Kılca, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın daha kaliteli mekanlarda eğitim almalarına katkı sunuyoruz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Hamzaoğlu ve Doğuş Mahallelerinde yapımı devam eden iki anaokulunun inşaatlarını inceledi.

Başkan Hasan Kılca, anaokulu inşaatı incelemelerinde Karatay Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü İsmail Baran ve inşaatların yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı.

Kılca, söz konusu iki anaokulunun yanı sıra yine Hamzaoğlu Mahallesi’nde Karatay Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilen ortaokulunu da gezdi.

Karatay Belediyesi olarak bugüne kadar eğitime büyük destekler verdiklerini, önemli projelere imza attıklarını söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, göreve geldikleri günden bu yana eğitimi her zaman öncelikleri arasında olduğuna vurgu yaptı. 

Başkan Hasan Kılca, “31 Mart Yerel Seçimlerinden hemen sonra Hamzaoğlu Mahallemize 24 derslikli ortaokulun temelini atmıştık. Bu okulumuzun yapımını tamamlayarak Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Bu okulumuzun yeni eğitim ve öğretim döneminde bölgenin derslik ihtiyacına önemli bir katkı yapacağına inanıyorum. Yine Hamzaoğlu Mahallemizde ve Doğuş Mahallemizde yapımı devam eden iki anaokulunda da incelemelerde bulunduk. Bu projelerimizle Konya’mızın ve ilçemizin eğitim hayatına katkı sunarak bölgemizin derslik ihtiyacına önemli destekler vermiş oluyoruz. Bu yatırımlarımızı geleceğimiz olarak gördüğümüz çocuklarımıza daha kaliteli ve güzel eğitim mekânları oluşturma hedefiyle gerçekleştiriyoruz. Çünkü eğitime yapılan her yatırımı çocuklarımıza ve geleceğimize yapılan yatırım olarak görüyoruz. Bu bağlamda da evlatlarımız için çaba göstermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Habere Ait Görsel İçerikler