Sergi
KARATAYLI MİLLİ SPORCU AVRUPA ŞAMPİYONASI'NDA

MİLLİ TAEKWONDOCU, ULUSLARARASI ARENADA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Karatay Belediyesi pek çok alanda olduğu gibi sporda da başarılarıyla göz doldurmaya devam ediyor. Karatay Belediyesi Spor Kulübü’ne bağlı Taekwondo Takımı sporcusu Nusret Romonova, “7. Turkısh Open Taekwondo Turnuvası”nda elde ettiği başarıyla İsveç’te düzenlenecek “Taekwondo 5. WT Başkanlık Dünya Başkanlık Kupası Avrupa Şampiyonası”nda Türk Milli Takımı adına yarışacak.

Karatay Belediyespor Taekwondo Takımı Sporcusu Nusret Romonova, 3-4 Şubat tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen ve 52 ülkeden bin 550 sporcunun katılımıyla gerçekleşen “7. Turkısh Open Taekwondo Turnuvası”nda, 87 kilo büyük erkeklerde çeyrek final oynayarak önemli bir başarı elde etti.

Başarılı Milli Sporcu Nusret Romonova, bu başarısıyla 18-21 Şubat tarihleri arasında İsveç’in Helsingborg şehrinde yapılacak olan “Taekwondo 5. WT Başkanlık Kupası Avrupa Şampiyonası”nda ülkemizi temsil etme hakkı da kazandı.

BAŞKAN HASAN KILCA DA BAŞARILI SPORCUYU TEBRİK ETTİ

Karatay Belediyespor Taekwondo Takımı sporcusunun Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Konya’yı ve Karatay’ımızı gururlandıran Nusret Romonova'nın bu başarısı, bizlere büyük sevinç yaşattı. Bu gurur hepimizin. Ne mutlu bize ki belediye olarak ülkemizi dünya arenasında temsil etme hakkını elde ettik. Kısa süre içerisinde art arda elde ettiğimiz bu başarılar, Karatay Belediyespor kulübünü yeniden faaliyete geçirmekle ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bizlere bir kez daha gösteriyor. Bize bu mutluluğu yaşatan Nusret Romonava'yı ve emeği geçenleri tebrik ediyor, sporcumuza İsveç'te düzenlenecek olan Taekwondo 5. WT Başkanlık Kupası Avrupa Şampiyonası'nda başarılar diliyorum” dedi.

 

Habere Ait Görsel İçerikler