Sergi
BAŞKAN KILCA’DAN MAHALLE ZİYARETLERİ

KILCA: İLÇEMİZDE YAŞAM KALİTESİNİN DAHA DA ARTMASI İÇİN GAYRET EDİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, İsmil, Yarma ve Ovakavağı mahallelerini ziyaret ederek hem Karatay Belediyesi’nin yatırımlarını yerinde inceledi hem de vatandaşlarla bir araya geldi. Karatay’ın yaşam kalitesini daha da yükseltmek için gayret gösterdiklerini belirten Başkan Kılca, “Bütün hemşehrilerimizle birlikte hareket ederek ilçemizin dört bir yanındaki ihtiyaçlar ve eksiklikleri tespit edip gidermek için çalışıyoruz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçe merkezinin yanı sıra merkeze uzak mahallelere yaptığı ziyaretlere de ara vermeden devam ediyor.

Başkan Hasan Kılca, bu kapsamda İsmil, Ovakavağı ve Yarma’yı ziyaret ederek hem belediye çalışmalarını yerinde inceledi hem de vatandaşlarla buluştu.

BAŞKAN KILCA, MAHALLELERDE YÜRÜTÜLEN BELEDİYE ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Mahalle ziyaretleri kapsamında Hasan Kılca ilk önce, Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin İsmil ve Ovakavağı arasında yürüttüğü yol kumlama çalışmalarını inceledi. Kılca, Karatay Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Şevik ve Fen İşleri Müdürü Bahattin Totan’dan çalışmalar hakkında bilgi alarak buranın bir an önce bitmesi için talimat verdi.

Karatay Belediyesi olarak yaz ayları boyunca yoğun bir asfalt sezonu geçirdiklerini ve Karatay’ın dört bir yanındaki çalışmalarla önemli mesafeler kat ettiklerini dile getiren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; yol yapım, asfaltlama, kumlama, onarım ve bakım çalışmalarına kış aylarında da devam ettiklerini söyledi.

MERKEZDEKİ YAŞAM STANDARDINI TÜM İLÇEMİZE YAYIYORUZ

Başkan Hasan Kılca, “İsmil ve Ovakavağı arasında bulunan 9 kilometrelik bu yolumuzun hemşehrilerimize daha kaliteli ve verimli bir şekilde hizmet verebilmesi için fen işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz burada kumlama çalışması yapıyor. Kış aylarındayız ama ekiplerimiz, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Amacımız, şehir merkezindeki yaşam standardını ve kalitesini ilçemizin tamamına yaymak. Hemşehrilerimizin refahı ve mutluluğu için tüm ekibimizle sahada olmayı sürdüreceğiz” dedi.

KILCA, MAHALLELERDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Hasan Kılca, İsmil ile Ovakavağı arasındaki yol kumlama çalışması incelemesinin ardından Ovakavağı, Yarma ve İsmil’de vatandaşlarla da bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Kılca, söz konusu isteklerin çözümü için ise belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlarla istişarelerde bulundu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Gönül Belediyeciliği” anlayışıyla hareket ettiklerini, hayata geçirdikleri hizmetler ve projeler ile yürüttükleri tüm çalışmalarda buna büyük özen gösterdiklerini belirttiği değerlendirmesini şöyle tamamladı: “Yalnızca seçim dönemlerinde değil, her zaman hemşehrilerimizle bir aradayız. Karatay Belediyesi olarak ilçe merkezinden Karatay’ın en uzak mahallesindeki en son sokağına kadar olan eksikliklerden sorumluyuz. Mahallelerimizin ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını her fırsatta hemşehrilerimizi dinleyerek çözümler üretiyoruz. Bu sayede Karatay’ımızın her bir mahallesi, sokağı ve insanı gerekli hizmete kavuşmuş oluyor. Hemşehrilerimizle el ele gönül gönüle vererek yılmadan, yorulmadan çalışıyoruz.”

 

Habere Ait Görsel İçerikler