Sergi
MİNİK ÖĞRENCİLERDEN DEDELERE SÜRPRİZ ZİYARET

Karatay Fetihkent Anaokulu öğrencileri, Karatay Belediyesi Karkent ve Büyüksinan Emekli Konakları’ndaki dedelerini ziyaret etti. Dedeleriyle birlikte çeşitli oyunlar oynayan, ebru çalışması ve örgü yapan minik öğrenciler, emekli konakları sakinlerinden çeşitli hikâyeler dinleme fırsatı da buldu. Minikler, emekli konakları sakinlerine yaptıkları bu sürpriz ziyaretle hem unutulmaz bir gün yaşadı hem de Karatay Belediyesi emekli konaklarından faydalanan dedelerini mutlu ettiler.

Karatay Belediyesi tarafından hizmete sunulan ve Konyalı emeklilerin buluşma noktası haline gelen emekli konakları, birçok etkinlikle emeklilerin sosyal yaşamlarına önemli katkılar sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Karatay Fetihkent Anaokulu öğrencileri, öğretmenleriyle birlikte Karkent ve Büyüksinan Emekli Konakları’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek dedeleriyle bir araya geldiler.

Ziyaretlere emekli konakları sakinlerinin tek tek ellerini öperek başlayan minikler, dedeleriyle birlikte hem ebru çalışması yaptı hem de ebru sanatı konusunda öğrendiklerini dedelerine anlattı.

Fetihkent Anaokulu öğrencilerinin dedelerine yaptıkları sürprizler bununla da sınırlı değildi. Emekli konaklarından faydalanan dedelerle çeşitli oyunlar oynayan, el işi yapan minik öğrenciler, dedelerinden hikayeler de dinleme fırsatı buldu.

KILCA’DAN FETİHKENT ANAOKULU ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Fetihkent Anaokulu öğrencilerinin bu anlamlı ve sürpriz ziyareti dolayısıyla dedeler kadar kendisinin de çok mutlu olduğunu belirterek okul yönetimine, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Başkan Hasan Kılca, “Günümüzde kuşak farkından dolayı insanlar arasında maalesef birçok problemler ortaya çıkıyor. Farklı yaş grubundaki insanlar birbirini anlamakta güçlük çekiyor. Fetihkent Anaokulumuzun yönetici ve öğretmenleri de bu problemi en aza indirgemek amacıyla yavrularımızı dedeleriyle buluşturdu. Minik öğrencilerimiz hem dedeleriyle verimli ve eğlenceli zaman geçirdi hem de aralarındaki iletişimi sağlamlaştırmış oldu. Bu vesileyle okul yönetimi ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Dedeleriyle buluşan tüm yavrularımızı da kutluyor ve alınlarından öpüyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere Ait Görsel İçerikler