Sergi
BAŞKAN KILCA’NIN OKUL ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

KILCA: KONU EĞİTİM OLUNCA BİZİM İÇİN AKAN SULAR DURUR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçe genelindeki okulları kapsayan ziyaretleri sürüyor. Bu hafta Karatay’daki 6 okulu daha ziyaret eden Başkan Hasan Kılca, Karatay Belediyesi’nin eğitime yönelik yatırımlarını, proje ve çalışmalarını okul yöneticileri ve öğrencilerle paylaştı. Başkan Kılca, “Konu eğitim olunca bizim için akan sular durur. Tüm çabamız, geleceğimizin teminatı siz çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim almanıza katkıda bulunmaktır” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçe genelindeki bütün okulları kapsayan ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Abdürrahim Arslan, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuççu ile Karatay Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fehmi Adam da Başkan Hasan Kılca’ya okul ziyaretlerinde eşlik etti.

Hasan Kılca; 2020’nin ilk okul ziyaretlerini ise Hüseyin Sevim Köroğlu İlkokulu, İMKB Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İMKB Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Prof. Dr. Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Prof. Dr. Ömer Dinçer Kız Anadolu İmam Hatip Ortaokulu ile Kılıçarslan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne yaptı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ziyaretlerinde okulların müdürleri, öğretmen ve öğrencileriyle buluşan okulların ihtiyaçları ile taleplerini yerinde dinledi öğrencilerin yürüttükleri çalışmalar hakkında da istişarelerde bulundu.

SÖZ KONUSU EĞİTİM OLUNCA BİZİM İÇİN AKAN SULAR DURUR

Karatay Belediyesi olarak eğitime yönelik yatırım ve projeleri hakkında bilgi veren Başkan Kılca, Karatay’da çok daha iyi bir eğitim için gayret etmeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Kılca, “Her hafta Cuma gününü sizlere ayırıyorum ve bu beni gerçekten de çok mutlu ediyor. Karatay Belediyesi olarak sizlerin eğitimine, geleceğe hazırlanmanıza ve yetişmenize çok önem veriyoruz. Bu kapsamda da göreve gelir gelmez belediyemiz bünyesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nü oluşturduk. Çünkü söz konusu eğitim olunca bizler için akan sular durur. Daha sonra da okullarımız için, öğrenciler için neler yapabiliriz diye hemen çalışmalarımıza başladık. Bu yaz yaz spor okullarını düzenledik, ilçemizde bu yıl ilkokula başlayan tüm birinci sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye desteğimizi verdik. Yine tüm okullarımıza TÜBİTAK Popüler Bilim Yayınları Kitaplığını kuruyoruz. Okullarımızın yapımı, fiziki şartlarının iyileştirilmesine yönelik birçok çalışmaya imza attık. BİLSEM inşaatımız bitti. Tek amacımız az önce de ifade ettiğim gibi sizlerin iyi yetişmesine ve ilçemizin akademik eğitim kalitesine katkı sunmak” ifadelerini kullandı.

KARATAY BELEDİYEMİZİN EĞİTİME OLAN KATKISI ÇOK BÜYÜK

Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ise, öğrencilerle bir arada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek buluşma programlarını düzenleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür etti.

Sami Sağdıç şunları kaydetti: “Her fırsatta ve platformda Karatay Belediyesi’nin eğitime büyük önem verdiğini ifade ediyorum. Gerçekten de Karatay Belediyesi, bugüne kadar gerek okullarımızın yapımı, fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve siz öğrenci kardeşlerimizin yetişmelerine katkısı anlamında önemli projeler hayata geçiriyor. Ben bu vesileyle sadece belediyecilik hizmetlerindeki başarısından dolayı değil, eğitime olan katkısı dolayısıyla başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Abdürrahim Arslan, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ahmet Babuççu ile Karatay Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fehmi Adam, okul ziyaretlerinin yanı sıra Fatih Kur’an Kursu’nu da ziyaret ederek kurs yöneticileri ile kursta eğitim alan öğrencilerle de bir araya geldi.

 

Habere Ait Görsel İçerikler