Sergi
KARATAY’DA SÖZ MECLİSLERİ SÜRÜYOR

BAŞKAN KILCA: İLÇEMİZİN GELİŞİMİNE HEP BİRLİKTE KATKI SUNUYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Karatay Söz Meclisleri” programı kapsamında Karatay Belediyesi’nde vatandaşlarla buluştu. Şehrin yönetiminde toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelmeye büyük önem verdiklerini kaydeden Başkan Kılca, “Her daim hemşehrilerimizle iç içe olarak ilçemizin gelişimine katkı sağlamaya gayret ediyoruz” dedi.

Vatandaşların taleplerinin dinlendiği ve çözüm için istişarelerde bulunulan “Karatay Söz Meclisleri” devam ediyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen programda hemşehrileriyle bir araya gelerek vatandaşın sorunlarını ve taleplerini tek tek dinledi.

Belediye başkan yardımcılarının yanı sıra ilgili birim müdürlerinin de katıldığı Karatay Söz Meclisleri’nde vatandaşların taleplerini dinleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, her hizmetin istişare ve ortak karar mekanizmasıyla hayata geçirdiklerini söyledi.

Başkan Hasan Kılca, bu doğrultuda da bütün etkin iletişim kanallarını kullandıklarını belirterek her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye büyük önem verdiklerini aktardı. Kılca, “Karataylı hemşehrilerimizle her fırsatta bir araya gelmeye büyük önem veriyoruz. Söz Meclislerimiz de buna güzel bir vesile oluyor. Karatayımızı daha da güzelleştirmek ve ileriye taşımak amacıyla bir yandan hizmetlerimizi yaparken diğer taraftan da bu programlarla vatandaşlarımız, sıkıntılarını, isteklerini ve taleplerini bizlere doğrudan iletebiliyorlar. Bu programlarımızla da vatandaşlarımızla birebir görüşerek onların sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması için de bir ekip ruhu içerisinde çaba gösteriyoruz. Tabii Söz Meclisleri ile yalnızca vatandaşların talepleri karşılanmıyor. Aynı zamanda da belediye olarak yürüttüğümüz birçok çalışmaya da ışık tutuyor” ifadelerini kullandı.

Öte yandan vatandaşlar da “Karatay’da Söz Meclisleri” projesini hayata geçirerek sorunlarını ve taleplerini birinci elden iletme fırsatı veren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’ya teşekkür ettiler.

Habere Ait Görsel İçerikler