Sergi
KARATAY BELEDİYESİ'NDEN EMLAK VERGİSİ UYARISI

KARATAY BELEDİYESİ VERGİ TAHSİLAT VEZNELERİNDE HAFTA SONU MESAİSİ YAPACAK

Karatay Belediyesi, Emlak Vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerine son ödeme gününün 02 Aralık Pazartesi olduğunu hatırlattı. Karatay Belediyesi vatandaşların ödemelerini yapabilmeleri için hafta sonu da mesai yapacak.

Karatay Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2019 yılı ödemesinin 02 Aralık Pazartesi günü sona ereceğini bildirdi.

Karatay Belediyesi, vergilerini ödeyecek vatandaşlara mesai saatlerinde hizmet veriyor. Karatay Belediyesi, vatandaşlara belediyenin internet sayfasından online vezne yoluyla ödeme kolaylığı sunmasının yanı sıra hafta sonu da veznelerini açık tutacak.

Hafta sonu Belediye Hizmet Binasında tahsilat vezneleri 08.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Karatay Belediyesi yetkilileri  vatandaşlardan tahsil edilen vergi ve diğer tüm gelirlerin hizmet olarak geri döndüğünü ifade ederek şunları söyledi: "İsteyen mükelleflerimiz ebelediyecilik uygulaması kapsamında internet üzerinden https://tahsilat.karatay.bel.tr web adresinden de kredi kartı veya banka kartı ile vergilerini ödeyebilirler. Veznelerde yoğunluğu önlemek ve hemşehrilerimizin kolayca vergi sorumluluklarını yerine getirebilmeleri için Belediyemiz ana hizmet binasında 2. katta yer alan tahsilat veznelerimize tüm vergi mükellefi hemşehrilerimizi bekliyoruz."

 

Habere Ait Görsel İçerikler