Sergi
CELALEDDİN KARATAY GENÇLİK MERKEZİ'NDE KAYITLAR BAŞLIYOR

CELALEDDİN KARATAY GENÇLİK MERKEZİ'NDE KAYITLAR BAŞLIYOR

BAŞKAN KILCA'DAN KARATAYLI TÜM GENÇLERE DAVET

Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da dopdolu bir eğitim dönemine “Merhaba” demeye hazırlanıyor. 1 Ekim Salı günü başlayacak olan kayıtlar için 14-28 yaş aralığındaki tüm gençleri Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi’ne davet eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Gençlerimizin iyi bir şekilde yetişmeleri adına gayret ediyoruz. Merkezimiz vesilesiyle de gençlerin bilgi, beceri sahibi olmalarına destek oluyoruz” dedi.

Karatay Belediyesi tarafından gençlerin hizmetine sunulan Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi'nde yeni dönem kurs kayıtları başlıyor.

CELALEDDİN KARATAY GENÇLİK MERKEZİ KAYITLARI 1-12 EKİM TARİHLERİ ARASINDA

Gençlik Merkezi’ne kayıt yaptırmak isteyen 14-28 yaş aralığındaki gençler, 1 adet vesikalık fotoğraf ve nüfus cüzdanı fotokopisiyle Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi'ne 1 Ekim-12 Ekim tarihleri arasında şahsen ve online müracaat ederek kayıt yaptırabilecekler.

Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi; müzik atölyesi, bilgisayar laboratuvarı, kafeteryası, bilardo salonu, kütüphanesi, internet-bilişim köşesi, fitness-aerobik salonu, etüt salonu gibi imkanları ücretsiz olarak gençlerin hizmetine sunuyor.

MERKEZDE GENÇLERE 22 FARKLI BRANŞTA EĞİTİMLER VERİLECEK

Gençlik Merkezi kursları kapsamında ise; İngilizce, Osmanlıca, Almanca, İspanyolca, Rusça, İtalyanca, Fransızca, Arapça dil kurslarının yanı sıra Ney, Bağlama, Gitar, Resim(Kara Kalem), Autocad, İşaret Dili, Hızlı Okuma, Bilgisayar, Solidworks, 10 Parmak Klavye, Grafik-Tasarım, Fotoğrafçılık, Diksiyon, Bay-Bayan Fitness kursları olmak üzere 22 branşta eğitimler verilecek. Öte yandan söz konusu branşların yanında öğrencilerin taleplerine göre farklı branşlarda da eğitim verilebilecek.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, gençlerin eğitim, kültür, sanat ve spor faaliyetlerinden faydalanabilmesi amacıyla kurulan Karatay Belediyesi Gençlik Merkezi'nin gençlerin kaliteli aktivitelerle eğlenmelerinin öğrenme sürecine olumlu katkıları olduğunu ifade etti.

BAŞKAN KILCA’DAN KARATAYLI GENÇLERE DAVET

Başkan Hasan Kılca, Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi'nde kursların yanı sıra çeşitli yarışmalar, konferans, seminerler, geziler, sosyal sorumluluk projeleri ve daha pek çok etkinliğin de gerçekleştirildiğini vurgulayarak, “Gençlerimizin serbest zamanlarını sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerine, bilgilerini arttırıp becerilerini geliştirmelerine katkı sunmaya çalışıyoruz. Celaleddin Karatay Gençlik Merkezimizdeki kursların tamamı ücretsiz. Amacımız gençlerimizin bilgi, becerilerini geliştirmek ve onlara yardımcı olmak. Ailelerimiz de gençlerimizin gelişimine katkı sağlayan gençlik merkezimizden oldukça memnunlar. İlçemizde ikamet eden 14-28 yaş aralığındaki tüm Karataylı gençlerimizi Celaleddin Karatay Gençlik Merkezimize kayıt olmaya davet ediyorum” dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler