KARATAY BELEDİYESİ ÇANAKKALE ZAFERİNİN 104. YILI ANISINA HOŞAF VE EKMEK İKRAM ETTİ

Karatay Belediyesi, Çanakkale Zaferinin 104. Yıldönümünde şehitlerin ve gazilerin hatırasını yâd etmek maksadıyla Aziziye Cami önünde Karatay Belediyesi Halk Ekmek tarafından üretilen arpa ekmeği ile üzüm hoşafı ikram etti.

Programa, AK Parti Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay Belediyesi Meclis Üyesi Adayları, Karatay Halk Ekmek Genel Müdürü Ömer Faruk İyibildiren ve vatandaşlar katıldı.

Karatay Halk Ekmek Müdürü Ömer Faruk İyibildiren, Çanakkale Savaşı’nda askerlerimizin anısını yaşatmak için arpa ekmeği ikramı gerçekleştirdiklerini belirterek; Başkan Hançerli’ye teşekkür etti.

AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, Bizlere bu vatanı bırakan Çanakkale Savaşı şehitlerine Allah’tan rahmet dileyerek bu anlamlı etkinlik için Başkan Hançerliye teşekkür etti.

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Genç, ölürse şehit; kalırsa gazi olmak şuuru ile kazanılan Çanakkale Zaferinin 104. Yılında şehitlere Allah’tan rahmet diledi. Genç, Başkan Hançerli’ye ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Çanakkale ruhunu Konya’ya aksettirmek amacı Karatay Belediyesi Halk Ekmek tarafından özel olarak üretilen arpa ekmeği ve üzüm hoşafı ikramı gerçekleştirdiklerini belirtti. Başkan Hançerli, Müslümanlar olarak birlik ve beraberlik içinde Ümmet ruhu ile hareket etmemizin önemine dikkat çekerek; bu vatan uğruna şehit olmuş ecdadımıza Allah’tan rahmet diledi.