KILCA, HACI YUSUF MESCİT MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLA BULUŞTU

HİZMETLERİMİZİ HEMŞEHRİLERİMİZİN İHTİYAÇLARINA GÖRE ŞEKİLLENDİRİYORUZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Cuma Buluşmaları kapsamında Hacı Yusuf Mescit Mahallesi’ndeki Vuslat Camii’nde Cuma Namazı sonrası esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, her hafta ilçenin başka bir mahallesinde esnaflar ve vatandaşlarla buluşuyor.

Başkan Hasan Kılca, bu hafta Hacı Yusuf Mescit Mahallesi’ndeki Vuslat Camii’nde Cuma Namazı sonrasında esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek hemşehrileriyle istişarelerde bulundu.

Kılca, Karatay Belediyesi olarak proje ve hizmetlerini vatandaş ile bölgenin ihtiyaçlarına göre hayata geçirdiklerini belirterek, bu tür buluşmaların da buna önemli katkı sağladığına vurgu yaptı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Buluşmalarımız çerçevesinde hem ilçemize ve mahallelerimize yaptığımız çalışmaların yansımalarını vatandaşlarımızdan, bölge esnafından dinliyoruz hem de varsa farklı ihtiyaç ve istekleri onları da yine hemşehrilerimizle birlikte istişare ediyoruz. Ben, bu vesileyle tüm İslam aleminin ve hemşehrilerimizin mübarek Cuma günlerini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.