Sergi
ANNELERİMİZ BİZİM HUZUR VE ŞEFKAT PINARIMIZDIR

ANNELERİMİZ BİZİM HUZUR VE ŞEFKAT PINARIMIZDIR

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kılca, "Varlıklarıyla her zaman güç bulduğumuz annelerimiz yaşam boyu yol göstericimiz olmuşlardır. Baş tacımız annelerimizin hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Onlar bizim huzur ve şefkat pınarımızdır" dedi.

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, tüm annelerin gününü tebrik etti.

Başkan Hasan Kılca mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Annelerimiz hayatları boyu saygıya, sevgiye ve hürmete layık en varlıklarımızdır. Anne şefkat, sevgi, yaşam ve huzur pınarıdır. Sağlıklı bir toplumun, sağlıklı çocuk ve gençlerin yetişmesi anne ve aile ortamına bağlıdır. Aileyi tek bir çatı altında tutan en önemli unsur annedir. Huzur, güven, barış ve mutluluk dolu bir dünyanın temelleri, annelerimizin yetiştireceği dürüst, sağlıklı, imanlı ve eğitimli bireylerle mümkündür. Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in (S.A.V.) övgülerine mazhar olan ‘Cenneti annelerin ayaklarının altında gören’ bir medeniyetin fertleri olarak annelerimize layık oldukları sevgi ve saygıyı göstermek en temel görevlerimizden biridir. İyilik, hoşgörü, tevazu, sabır, sadakat, sevgi ve paylaşmayı o büyük yüreklerinde taşıyarak evlatlarına aktaran annelerimiz, aynı zamanda ilk öğretmenimizdir. Onlar bizim huzur ve şefkat pınarımızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sevginin ve iyiliğin kaynağı annelerimize saygılarımı sunuyorum."

Habere Ait Görsel İçerikler