Sergi
BAŞKAN KILCA İFTARINI ŞEFKAT EVLERİ’NDE AÇTI

 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, iftarını Karatay Şefkat Evleri’nde kalan misafirlerle birlikte açtı. Karatay Belediyesi olarak yardıma muhtaç ailelere her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Kılca, “Ecdadımız yüzyıllardır hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmadı. Bizi biz yapan, bizi güçlü kılan şey budur ve bizler de bu eşsiz medeniyet mirasına sahip çıkmaya gayretindeyiz” dedi.  

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Şefkat Evleri sakinleriyle iftar programında bir araya geldi.

Başkan Hasan Kılca, iftar öncesinde programa katılan aileler ve çocuklarla tek tek ilgilendi, onlarla bir süre sohbet ederek Şefkat Evleri misafirlerinin taleplerini dinledi.  

BİZİ BİZ YAPAN BU SOFRALARDIR

Hasan Kılca, çok güzel bir ortamda bir arada olduklarını belirterek iftara katılan tüm misafirlerine teşekkür etti.

Kılca, “Bizleri Ramazan ayının bu güzel akşamında, kardeşlik ve rahmet sofrasında bir araya getiren Rabbime hamd ediyorum. Bizi biz yapan, birliğimizi sağlayan, medeniyetimizi ve ülkemizi güçlü kılan şey de işte bu ortamlardır ve bu güzel sofralardır. Ecdadımız büyük medeniyetimiz, yüzyıllarca hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmamıştır. Karatay Belediyesi olarak bizler de bu muhteşem medeniyetin mirasçıları olarak geliri olmayan, sokakta kalmış, yetim, dul veya ihtiyaç sahibi ailelerimizi yıllardır büyük bir mutlulukla Şefkat Evlerimizde ağırlıyoruz. Kucak açtığımız kardeşlerimizin gerekli her türlü ihtiyaçlarının karşılamaya büyük önem veriyoruz. Bizler üzerimize düşeni yapmanın gayretindeyiz ve Karatay Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Karatay Şefkat Evleri’ndeki programa, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz, teşkilat mensupları, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile Şefkat Evleri’nde misafir edilen vatandaşlar katıldı.

Habere Ait Görsel İçerikler