Sergi
KARATAY’DA MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

KARATAY’DA MUHTARLARLA İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Karatay Belediyesi tarafından Karatay Halk Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis edilen Sedirler Sosyal Tesisleri’nin toplantı salonunda düzenlenen muhtarlarla istişare toplantısına; Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli,  İlçe Jandarma Komutanı Muhammet Kavak, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demirgül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Büyükmanav, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Esat Altuntaş, Karatay Halk Eğitim Müdürü İbrahim Sardoğan ve Konya Karatay ve Tüm İlçeleri Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Çetin ve Muhtarlar katıldı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli toplantıda yaptığı konuşmasında; “Hz. Mevlana’nın diyarına on beş yıl boyunca hizmet etmenin bahtiyarlığını yaşıyoruz. On beş yıl boyunca Karatay’ımızı yaşanabilir bir yer haline getirdik. Muhtarlarımız ile birlikte yaptığımız istişareler, bu hizmetleri yapma noktasında bize yol gösterdi. Karatay her zaman hizmetin en iyisine layıktır.82 mahallemize hizmet ederken hiçbir ayrım yapmadan merkezde ne varsa merkeze uzak mahallelerde de aynı özveri ve heyecan ile çalıştık.” dedi. Karatay Belediyesi'nin 2004 yılından bu yana ilçeye kazandırdığı 26 okul 5 kapalı spor salonu, 27 suni çim saha ile Karatay’da eğitime olan desteğini arttırdığını kaydeden Başkan Hançerli; eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekti. Başkan Hançerli, görevlerinin okul ve spor salonu yapmakla bitmediğini, okul bahçelerinin asfaltlanmasından düzenli olarak temizlenmesine kadar pek çok konuda çalışmaların sürekli olarak devam ettiğini belirtti. Başkan Hançerli, Karatay’a toplam 21 sağlık merkezi kazandırılarak İl Sağlık Müdürlüğüne devrettiklerini belirterek; Karatay’da sağlık ocağı ihtiyacı kalmadığını vurguladı. Başkan Hançerli, 2004 yılından bu yana Hazreti Mevlana’nın diyarı Karatay’a hizmet etme şerefine nail oldukları için büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar, Karatay’da kurumların işbirliği içerisinde, örnek bir çalışma sergilediğini dile getirerek; Karatay’a eğitimden, sağlığa her konuda pek çok yatırımlar kazandıran Başkan Hançerli’ye teşekkür etti.

Karatay Kaymakamı Abdullah Selim Parlar ve Muhtarlar Karatay’a kazandırdığı yatırımlar ve özverili çalışmalarından dolayı Başkan Hançerli’ye Takdir Belgesi ve hat süslemeli tablo takdim etti.

Habere Ait Görsel İçerikler