Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ, KONYASPOR AS BAŞKANI MEHMET GÜNBAŞ’I AĞIRLADI

BAŞKAN HANÇERLİ, KONYASPOR AS BAŞKANI MEHMET GÜNBAŞ’I AĞIRLADI

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Konyaspor As Başkanı Mehmet Günbaş’ı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Başkan Hançerli ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Karatay Belediyesi olarak vatandaşların spor ile buluşması için çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi olarak ilçeye 5 kapalı spor salonu, 27 suni çim saha kazandırdıklarını belirtti. Başkan Hançerli “Şehir Parkı, Olimpiyat Parkı, Adalet Parkı gibi Karatay’ın büyük parklarında da yürüyüş yolları, fitness grupları ile parklarımızda koşu ve yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlarımız için her şey düşünüldü. Hemşehrilerimiz için voleybol ve basketbol sahaları, çocuklarımız için çocuk oyun gruplarımız var. Hemşerilerimizin sporla buluşması yoğun çalışmalar gerçekleştirdik.”dedi. Konyaspor’un başarılarının devamını dileyen Başkan Hançerli, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 Konyaspor As Başkanı Mehmet Günbaş, Başkan Hançerli’nin Karatay’ın çehresini değiştirerek ilçeyi Konya’nın cazibe merkezi haline getirdiğini belirterek; Karatay’a ve Konya’ya kazandırdığı yatırımlar için Başkan Hançerli’ye teşekkür etti. Başkan Hançerli’nin uzun yıllar boyunca gerçekleştirdiği Bisiklet Yarışları ve Futbol Turnuvaları ile pek çok gencin spora ilgili duymasına vesile olduğunu ve gençlere modern suni çim sahalar ve kapalı spor sahaları ile nezih bir ortam sunduğunu belirtti.

Konyaspor As Başkanı Mehmet Günbaş, Başkan Hançerli’ye isminin yazılı olduğu Konyaspor forması hediye etti.

Habere Ait Görsel İçerikler