Sergi
KARATAY’DA BAŞKANLAR EMEKLİ KONAKLARINI ZİYARET ETTİ

KARATAY’DA BAŞKANLAR EMEKLİ KONAKLARINI ZİYARET ETTİ

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Karatay Kadın Kolları Üyeleri; Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Emekli Konaklarında emeklilerle bir araya geldi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, gerçekleştirdiği konuşmasında 2004 yılından bu yana Hazreti Mevlana’nın diyarı Karatay’a hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti. Karatay Belediyesi’nin borçsuz bir belediye olduğunu vurgulayan Başkan Hançerli, Karatay’da hizmet çıtasının sürekli olarak daha yukarılara taşındığını belirtti. Başkan Hançerli, AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca’nın 31 Mart yerel seçimlerinden başarı ile çıkacağına hizmet çıtasını daha da yukarılara taşıyacağına inancının tam olduğunu belirtti. Başkan Hançerli, 2014 yerel seçimlerinde %76,6 rekor bir oy oranına sahip Karatay’da; bu oranın 31 Mart yerel seçimlerinde daha da yukarılara çıkması temennisinde bulundu. AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca’nın 22 yıllık bir belediyecilik tecrübesine sahip olduğunu belirten Başkan Hançerli, Karataylı seçmenlerden kendisine verilen desteğin Hasan Kılca için de artarak sürmesini istedi.

Karatay’a 22 adet Emekli Konağı kazandırdıklarını belirten Başkan Hançerli; Emekli Konaklarının memlekete hizmet edip emeği geçenlerin konağı olduğunu dile getirerek; “Konaklarımızda emeklilerimiz sosyalleşme imkanı buluyor. Saat başı yapılan ücretsiz çay servislerimiz eşliğinde sohbet etme imkanı bulan emeklilerimiz düzenlediğimiz şehir içi ve şehir dışı gezilerimizle yeni yerler görme imkanı sağlıyor. Konaklarımızda düzenli olarak emeklilerimizin sağlık kontrolleri doktor ve hemşireler tarafından gerçekleştiriliyor.” dedi.

AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Başkan Hançerli’ye 3 dönemdir Karatay’a gerçekleştirdiği büyük hizmetler için teşekkür etti. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay’ın sürekli gelişim içerisinde bir ilçe olduğunu dile getirerek; gelişimin AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca ile süreceğini belirtti.

AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca, Karatay’ın belediye hizmetlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirdiği belirterek; hizmet çıtasını daha da yukarılara taşımak için çalışacaklarını vurguladı. Karatay’ın son 15 yılda şehir Parkı, Olimpiyat Parkı, Adalet Parkı, Emekli Konakları, kentsel dönüşüm gibi pek çok başarıya ve yatırıma ev sahipliği yapan bir ilçe haline geldiğine dikkat çekti. Ak Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca bütün bu hizmetleri Karatay’a kazandıran Başkan Hançerli’ye teşekkür etti. Ak Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca Başkan Hançerli’nin büyük bir bilgi birikimi ve tecrübeye sahip olduğunu belirterek; kendisinin desteğini her zaman yanlarında hissetmenin mutluluğu içerisinde olduğunu belirtti.

AK Parti Karatay Belediye Başkanı Adayı Hasan Kılca, Karatay’ı Karataylılarla birlikte yöneteceklerini belirterek; kapılarının ve gönüllerinin her zaman Karataylılara açık olduğunu dile getirdi.

Konuşmaların ardından Başkanlar emeklilerle sohbet  ederek; onların dilek ve temennilerini dinlediler

Habere Ait Görsel İçerikler