Sergi
KARATAY’DAN ÖRNEK BİRLİKTELİK

KARATAY’DAN ÖRNEK BİRLİKTELİK

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri, Karatay Belediyesi Birim Müdürleri ve personeli Birlik ve Beraberlik programında bir araya geldi.

Karatay Belediyesinde gerçekleştirilen programda konuşan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay’da önemli yatırımlara imza attıklarını söyleyerek, Meclis Üyeleri ve Teşkilat ile uyumlu bir çalışma ortamının gerçekleştirildiğini belirtti.

Göreve geldiğimiz günden beri sizlerden aldığımız destekle Karatay’a değer katarak; Hz. Mevlana’nın diyarı Karatay’da gurur duyacağımız güzel projelere imza attık diyen Başkan Mehmet Hançerli; “20 sene önceyi hatırladığımızda ne Adalet Parkı, Şehir Parkı ne de tramvay vardı. Şimdi Yeni İstanbul Yolu üzerindeki tramvayın 2. Hattı Karatay’a yapıldı. Karatay’da hastane yoktu. Şimdi ilçemizde Şehir Hastanesi yükseliyor. Adliyesi, tramvayı Şehir Hastanesiyle Türkiye’nin parlayan yıldızı konumuna gelen ilçemizdeki tüm bu yatırımlar belediyelerin ve hükümetimizin ortak çalışmasıyla gerçekleşmiştir” dedi.

Karatay’daki birlik Türkiye’ye örnek oldu

Karatay’daki birlik ve beraberliğin Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyen Başkan Mehmet Hançerli; Karataylı hemşehrilerimize belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini dile getirerek; yeni dönemde de Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca’ya desteklerinin süreceğini ifade etti. Başkan Hançerli; “Belediye Başkan Yardımcılarımız, Meclis Üyelerimiz, Birim Müdürlerimiz ile beraber, Hasan Kılca Beye çıktığı bu kutlu yolda ilçemizin daha da güzelleşmesi adına elimizden gelen ne varsa her konuda yardımcı olacağımız dile getirdik. Sayın Başkan Adayımız için gerekli katkıyı sağlayarak desteğimizi vereceğiz. Gönül kapımız kendisine sonuna kadar açıktır. Hasan Kılca Beyin Karatay’ı Türkiye’nin ender ilçelerinden biri yapacağından zerre kadar şüphemiz yoktur.” Şeklinde konuştu.

Karataylı hemşehrilerimiz bizi bağrına bastı

Başkan Hançerli’den sonra söz alan Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca; “Karataylı hemşehrilerimiz bizleri bağrına bastı. Gittiğimiz her yerde büyük bir coşku ile karşılandık. Bunda 15 yıldır Karatay’a hizmet eden değerli Başkanımız Mehmet Hançerli’nin katkısı çok büyük. Bize kalan emaneti en iyi şekilde Sayın Başkanımızdan aldığımız gibi inşallah en iyi şekilde devretmek bize de nasip olur. Karatay’ı köklü geçmişine layık istikbale hazırlama konusunda hep birlikte el ele vererek çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Karatay yine rekora adını yazdıracak

Son olarak söz alan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise; 31 Mart yerel seçimleri için çok yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını kaydederek, “Karatay’da daha iyi ne yapabiliriz diye onun istişarelerini yapıyoruz. Karatay’a 3 dönemdir başarılı bir şekilde hizmet eden Başkanımız Mehmet Hançerli’ye teşekkür ediyoruz. Şimdi yeni bir sürece giriyoruz. Bu süreçte de birlik ve beraberlik içerisinde görev yapmaya devam edeceğiz. Rekorların ilçesi Karatay yine kendi rekorunu kıracaktır” Açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından 2014-2019 yılları arasında Karatay Belediyesi’nde görev yapan Meclis Üyelerine protokol tarafından teşekkür plaketi verildi.

Habere Ait Görsel İçerikler