Sergi
KARATAY KENT KONSEYİ VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU

KARATAY KENT KONSEYİ VATANDAŞLA BELEDİYE ARASINDA KÖPRÜ OLDU

Yerel Yöneticiler ile vatandaş arasında köprü vazifesi gören Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisi vatandaşlardan gelen istek ve önerileri değerlendirerek; sorunların çözümü noktasında adımlarını atıyor

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın ve Gençlik Meclisi'nin büyük bir fedakarlıkla önemli çalışmalara imza attığına değinerek; Karatay Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını, belediyenin dışarıdaki gözü ve kulağı olarak gücüne güç kattıklarını söyledi.  Çalışmalarından dolayı Kent Konseyi'ni tebrik eden Başkan Mehmet Hançerli, Karatay Kent Konseyi'nin hizmet trendini her geçen gün yukarıya çıkardığını dile getirdi. Başkan Hançerli "Kent Konseyimiz ilçemizin ihtiyaç duyduğu, her fikrin müzakere edildiği, önerilerin getirildiği ve o öneriler ışığında çözüm arayışında bulunan bir konseydir" dedi.

"Kadın Meclisimiz büyük fedakarlık yapıyor"

Vatandaşların Kent Konseyi aracılığıyla yerel yönetimlerde inisiyatif aldıklarına dikkat çeken Başkan Mehmet Hançerli büyük fedakarlık yapan Karatay Kent Konseyi'nin önemli çalışmalara imza attığını kaydetti. Karatay Belediyesi'nden güç alan Kadın Meclisi'nin sevgi ve dayanışma içinde yol aldığını dile getiren Başkan Hançerli; "Biz Kadın Meclisimizin yaptığı projeleri çok önemsiyoruz. Kadın Meclisimiz, kurulduğu günden beri gerçekleştirdikleri çalışmalarla ilçemize renk katarak; Karatay'da bir farklılık ve farkındalık oluşturdu" ifadelerini kullandı.

Gençlik Meclisi gençleri geleceğe hazırlıyor

Başkan Mehmet Hançerli; Gençlerin ilçe yönetiminde karar alma mekanizmalarına katılmaları, gençlik ve ilçe ile ilgili sorunların çözümünde sorun çözme anlayışı içerisinde aktif rol almaları için yola çıkan Karatay Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin ise gençlerin kişisel, toplumsal, kültürel, sanatsal, sportif ve iletişim konularında gelişimlerine katkıda bulunduğunu kaydetti. Gençlere yönelik faaliyetlerini hız kesmeden sürdürdüklerini dile getiren Başkan Hançerli, Karataylı gençlerin dünya gençliğinden geri kalmadığını ifade ederek; "Geleceğe yönelik çok önemli projeler yürütüyoruz. Sportif aktiviteler, Gençlik Merkezimizde düzenlenen gelişim kurslarının yanı sıra, üniversite öğrencilerine yönelik teknik geziler düzenleyerek öğrencilerin teorik bilginin yanında pratik bilgiye sahip olması adına çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Karatay Kent Konseyi lokomotif görevi görüyor

Başkan Mehmet Hançerli; geçmişten bugüne Türkiye'deki Kent Konseyleri içinde lokomotif rolü üstlenen Karatay Belediyesi Kent Konseyi’nin bundan sonraki süreçte de öncü olmaya devam edeceğini söyleyerek; Karatay Belediyesi olarak Hz. Mevlana'nın diyarına hizmet etmek için Karatay Kent Konseyi'nin çalışmalarına her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Habere Ait Görsel İçerikler