Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ VE KARATAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN KILCA'DAN HUZUREVİNE ZİYARET

BAŞKAN HANÇERLİ VE KARATAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HASAN KILCA'DAN HUZUREVİNE ZİYARET

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ve Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi; Huzur Evi'ni ziyaret ederek Kurum Müdürü Osman Baybağan ve Huzurevi sakinleri  ile bir araya geldi

Konya Dr. İsmail Işık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Hançerli ve Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca Huzurevi sakinlerinin dertlerini dinleyerek isteklerini cevapladı. Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen  Başkan Hançerli; "Bizim medeniyetimizde yaşlıya verilen kıymet özeldir. Ne zaman büyüklerimizi ziyaret edip ellerini öpersek onlarla vakit geçirirsek içimizi büyük bir huzur kaplıyor. Allah’a şükür bugün bu huzuru ve sevinci yaşıyoruz. Burada yaşamlarını sürdüren değerli büyüklerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bizi çok sıcak karşıladılar. Hepsine teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Huzurevi sakinlerimiz bu memleketin kıymetlileridir

Farklı hikayeleri tek çatı altında buluşturan Huzurevi sakinlerinin bu memleketin kıymetlileri olduğunu söyleyen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; 'Biz de Karatay Belediyesi olarak ilçemize 22 Emekli Konağı kazandırdık' dedi. Emekli Konakları'nın memlekete hizmet edip emeği geçenlerin konağı olduğunu kaydeden Başkan Hançerli; "Konaklarımızda emeklilerimiz sosyalleşme imkanı buluyor. Biz de Konaklarımıza gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle emeklilerimizle bir araya gelerek onların hayat tecrübelerinden faydalanma imkanı buluyoruz. Hal hatırlarını sorarak dilek ve temennilerini dinliyoruz. Büyüklerimize yaptığımız hizmetler bize dua olarak dönüyor. Emekli büyüklerimizin duasını almak bizim için çok değerli" ifadelerine yer verdi. Başkan Hançerli; Huzurevi sakinlerinin ömürlerinin geri kalan kısmını sağlıklı ve rahat bir şekilde yaşamaları için Devletin tüm imkanları sunduğunu vurgulayarak; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Başkan Hançerli'den birlik ve beraberlik vurgusu

Hz. Mevlana'nın diyarı Karatay'da 15 yıl görev yapmaktan yaşadığı mutluluğu dile getiren Başkan Hançerli, Vatana, Millete hizmet etmenin temel değer olduğunu sadece nöbetlerin değiştiğini vurgulayarak; "Asıl hedefimiz hizmet ve yatırımlarımızla Karataylı hemşehrilerimizin gönlünde bir iz bırakmak, orada küçük de olsa bir yer edinmektir. Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca Beyefendi Hz. Mevlana'nın diyarına hizmet etmek için yola çıktı. Bu süreçte her zaman bir ve beraber olacağız." dedi.

Büyüklerimizin dualarıyla başarılı işlere imza atacağız

Huzurevi sakinleriyle sohbet eden Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca ise kendilerinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Büyüklerin çok kıymetli olduğunu ifade eden Hasan Kılca, "Huzurevinde yaşayan büyüklerimizin ellerini öpmek ve hayır dualarını almak için geldik. Bizlere örfümüzü, adetlerimizi ve deneyimlerinizi aktaran siz değerli büyüklerimize sağlıklı ve sıhhat dolu uzun ömürler diliyorum. Bize hayatı öğreten büyüklerimizle bir arada olmak onur veriyor. İyi ki varlar." ifadelerine yer verdi.

Karatay için var gücümüzle çalışacağız

Yeni dönemde bayrağı, sizlerin de desteğiyle devraldığımızda çok daha güzel hizmetlere imza atacağız diyen Hasan Kılca; "Selçuklu payitahtında, Hz. Mevlana'nın, Şemsi Tebrizi'nin meftun bulunduğu diyarda inşallah Belediyecilik hizmetleri yapacağız. Gençlerimize, büyüklerimize, çocuklarımıza tüm vatandaşlarımıza sahip çıkacağız. Sizlerin ihtiyaçlarını gidermek için var gücümüzle çalışacağız" dedi. 

Habere Ait Görsel İçerikler