Sergi
KARATAY BELEDİYESİ’NDEN İLÇEYE 27 SUNİ ÇİM SAHA

KARATAY BELEDİYESİ’NDEN İLÇEYE 27 SUNİ ÇİM SAHA

Karatay Belediyesi yapımını gerçekleştirdiği 17 suni çim sahaya, 10 tane daha ekleyerek ilçeye kazandırdığı suni çim saha sayısını 27’ye yükseltiyor. Karatay Belediyesi, Karataylının gönlünce spor yapması için çalışmalarına devam ediyor

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; sporun gençlerin hem fiziki hem de ahlaki olarak gelişiminin önemli bir parçası olduğunu dile getirerek; ilçeye kazandırılan suni çim sahaların gençlere spor yapma alışkanlığı kazandırmak için büyük öneme sahip olduğunu vurguladı. Başkan Hançerli suni çim sahaların her birinin 1250 m2 alana, çelik konstrüksiyonlu 42 kişilik tribüne sahip olduğunu belirtti. Başkan Hançerli, Karatay Belediyesi tarafından; Akabe ve Ulubatlı Hasan Mahallelerinde ikişer adet, Hacı Yusuf Mescit, Karakulak, Fetih, Çimenlik, Doğuş ve Gaziosmanpaşa Mahallelerine birer adet olmak üzere toplam on adet suni çim sahanın yapımının hızla sürdüğünü söyledi.

Başkan Hançerli 2014-2018 yılları arasında Aliye Hüseyin Tekbaş İlkokulu, İlhan Nuran Keskin İlkokulu, Müslime Ali Yaman İlkokulu, Ahmet Haşhaş İlkokulu, Karaaslan Cumhuriyet İlkokulu, Karatay İMKB Anadolu Lisesi, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi, Celalettin Karatay Anadolu Teknik Lisesi’ne ve Karşehir’e suni çim saha kazandırıldığını söyledi.

Merkezdeki imkanlar merkeze uzak mahallelere de ulaştırıldı

Başkan Hançerli, 6360 Sayılı Yeni Büyükşehir Yasası ile Karatay’a bağlanan merkeze uzak mahallelerde de suni çim sahalar kazandırıldığını belirtti. Başkan Hançerli merkezdeki imkanların, merkeze uzak mahallelere de ulaştırılması için çalıştıklarını söyledi. Başkan Hançerli, Ovakavağı İlkokuluna, Hayıroğlu İlkokuluna, Yarma Kuran Kursu yanına Göçü İlkokuluna, Karakaya İlkokuluna, Akören Mahallesine, Yenikent Mahallesine, İsmil mesire yerine de suni çim saha kazandırarak gençlerin spor yapmalarını teşvik ettiklerini dile getirdi.

Habere Ait Görsel İçerikler