Sergi
KARATAY ZABITASI VUSLAT TÖRENLERİ ÖNCESİ DENETİMLERİNİ ARTIRDI

KARATAY ZABITASI VUSLAT TÖRENLERİ ÖNCESİ DENETİMLERİNİ ARTIRDI

Vuslat törenleri öncesi ve program süresince şehir merkezinde hizmet verecek lokanta ve otellerde Karatay Belediyesi Zabıta ekiplerince düzenli olarak gerçekleştirilen denetimler hız kazandı.

7–17 Aralık 2018 tarihleri arasında Hz. Mevlana'nın 745. Vuslat yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri nedeniyle düzenlenen etkinliklere katılmak üzere şehrimize gelecek yerli ve yabancı misafirlerin rahat ve huzurlu bir şekilde şehrimizde konaklamaları için ilçe genelinde yaptığı denetimlerini artıran Karatay Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdiği denetimlerle Karatay’ı Şeb-i Arus’a hazırladı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli yaptığı açıklamada; gerçekleştirilen kontrol ve denetimlerin önümüzdeki günlerde de artarak devam edeceğini kaydetti. Konaklama ve gıda hizmeti sektöründeki işyerlerinin zabıta mevzuatı yönünden denetlendiğini söyleyen Başkan Hançerli, temizliğe ve kurallara riayet etmeyen iş yerleri hakkında cezai işlem yapılacağını belirterek halk sağlığının korunması için çalıştıklarını ifade etti. Hz. Mevlana'ya ev sahipliği yapan Karatay’ın, 745. Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri çerçevesinde şehrimize gelen ziyaretçilere ev sahipliği yapması nedeniyle önemli bir görev üstlendiklerini vurgulayan Başkan Hançerli, "Şehrimize gelen misafirlerin rahat ve huzurlu bir şekilde konaklamalarını, Konya’yı ve Karatay’ı güzel hatıralarla hatırlamalarını istiyoruz. Tüm Karataylı hemşerilerimizle birlikte ev sahipliğimizi ve misafirperverliğimizi de en iyi şekilde göstereceğimize güvenimiz tamdır." dedi.

Habere Ait Görsel İçerikler