Sergi
BAŞKAN HANÇERLİ’NİN MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

BAŞKAN HANÇERLİ’NİN MUHTARLAR GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı

Başkan Hançerli mesajında “Muhtarlar bizim uç beylerimizdir” diyerek; hizmetlerin ihtiyaç duyulan noktalara en kısa zamanda ve koordinasyon içerisinde ulaştırılması için Muhtarlarla devamlı istişare halinde olduklarını belirtti.

Başkan Hançerli, Karatay’ın 2.722 km²’lik geniş bir alana sahip olduğunu dile getirerek; başka illerde 90-100 km gidildiğinde şehir değiştirildiğini belirtti. Başkan Hançerli Konya’da bu mesafelerde sadece ilçe değiştirmenin mümkün olduğunu vurgulayarak hizmet ağının genişliğine dikkat çekti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, mahallelerdeki eksikliklerin giderilmesi noktasında belediye olarak üzerlerine düşeni yapmanın gayreti içerisinde olduklarını belirterek Hz. Mevlana'nın diyarı Karatay'a Muhtarlar ile birlikte hizmetin en iyisini, en güzelini en kısa zaman içerisinde verdiklerini sözlerine ekledi.

Başkan Hançerli hedeflerinin Karatay’a daha da iyi hizmet etmek olduğunu vurgulayarak; Muhtarlarla bir bütün halinde çalıştıklarını dile getirerek tüm Muhtarların Muhtarlar Günü’nü kutladı.

Habere Ait Görsel İçerikler